ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ;

Την θυμάστε την συναυλία που οργάνωσαν κάτι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» των «Δικτύων» για την διαβόητη τρομοκράτισσα Ηριάννα, λίγες ημέρες πριν από τη δίκη της; Μια συναυλία που διαφημίστηκε δεόντως από τα ΜΜΕ των «άοπλων συντρόφων» και στην οποία εμφανίστηκε πληθώρα αριστερών «καλλιτεχνών». Βέβαια, στην είσοδο υπήρχε και εισιτήριο και όπως φαίνεται από την προσέλευση του κόσμου (η συντριπτική πλειοψηφία αποτελούμενη από άσχετους με τον ακροαριστερό χώρο, που τσίμπησαν το δόλωμα των πολλών «καλλιτεχνών»…) τα κέρδη ήταν τεράστια!

Τι απόγιναν όμως τα φράγκα;

Αυτό αναρωτιέται και κάποιος εκ των συμμετεχόντων στο Indymedia, ανοίγοντας μια πολύ δυσάρεστη συζήτηση για το… ήθος της αριστεράς:

«Πήγα όπως χιλιάδες άλλοι στη συναυλία για την Ηριάννα και παρατηρώ ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε μια επίσημη ανακοίνωση για το που πήγαν τελικά τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν. Σύντροφοι που έχουν ενημερωθεί από την οικογένεια βεβαιώνουν ότι δεν έχει δοθεί τίποτα σε οικείο πρόσωπο της Ηριάννας. Οι δικηγόροι επίσης δηλώνουν άγνοια.

Μα τι γίνεται τέλος πάντων;».

Ιδού και η… καθησυχαστική απάντηση, η οποία όμως δεν απαντά στα ερωτήματα:

«Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, έχουν δοθεί κάποιο μέρος των χρημάτων εκεί που πρέπει και ένα άλλο μέρος για τα έξοδο της διοργάνωσης γιατί δούλεψε τόσος κόσμος».

Ωστόσο, η γενική κι αόριστη απάντηση, έφερε… ξεκατίνιασμα μεταξύ των συντρόφων. Ξεχωρίζουμε τα πιο δεικτικά σχόλια – που αποκαλύπτουν τις μαφιόζικες τακτικές κάποιων πονηρών συντρόφων. Ο δε συντάκτης του δεύτερου σχολίου, αποκαλύπτει ποιοι έφαγαν τα φράγκα:

  «Τόσο τα περιβάλλοντα την ερώτηση στοιχεία όσο και το ουσιώδες πρώτο μέρος της απάντησης μαρτυρούν την πετραδάκι πετραδάκι χτισμένη «συντροφική» συνθήκη σιωπής που, ως μικρό εγκόλπιο νεοκαπιταλισμού, συντηρεί εδώ και χρόνια τους Αριστερούς και Πλαγίως Κερδοσκοπικούς Αλληλέγγυους Σχηματισμούς (Α.Πλα.Κερδ.Α.Σ.).

Σκάστα!».

«Όλοι γνωρίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι διοργανωτές της συναυλίας ειπαν οτι τα ΕΞΤΡΑ χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δωθούν σε μετανάστες που τα χρειάζονται. Ποιοι ήταν οι διοργανωτές; Δικτυάδες. Ε, κοιτάξτε τώρα, πιο είναι το γνωστο κατειλημμένο κτίριο με τις πλάτες της κυβέρνησης, το οποίο γνωστές μούρες της πρώτης φοράς Σύριζα διαχειρίζονται; Γνωστές μούρες που πλαισίωναν το 2015 το ηγετικό απαράτ του Τσίπρα. Εκεί είναι τα λεφτά. Αναφέρομαι προφανώς στο γνωστό City Plaza, κατειλημμένο ξενοδοχείο».

Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος!