ΖΥΓΙΣΜΕΝΟ-ΣΤΟΙΧΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ

Γράφει ο Αντίοχος

Συνεχίζουν οι ξεδιάντροποι κουκουέδες να διαστρεβλώνουν βάναυσα τις σαφέστατες θέσεις της Χρυσής Αυγής για την εξωτερική πολιτική και να την τσουβαλιάζουν με τις δυνάμεις της αμερικανοκρατίας. Προφανώς έχουν το λόγο τους: για να κρύψουν τις πομπές τους!

Έτσι, σε άρθρο στον «Ριζοσπάστη» με τίτλο «Ζυγισμένα – στοιχισμένα όλα τα αστικά κόμματα», αναφέρονται και τα εξής ΨΕΥΔΗ:

«Τις ευχές όλων των αστικών κομμάτων είχε μαζί του στις ΗΠΑ ο πρωθυπουργός…

Απ’ το χορό δεν θα μπορούσε να λείπει η φασιστική Χρυσή Αυγή, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα σάλια της για την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ. Και αυτή με τη σειρά της έβλεπε «ιστορικές ευκαιρίες» για «αναβάθμιση της γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδας», καλώντας ουσιαστικά την κυβέρνηση να πιάσει τον ταύρο απ’ τα κέρατα για να ρίξει πιο βαθιά την Ελλάδα στο λάκκο των ανταγωνισμών».

Παρατήρηση 1η: Ο Τσίπρας και το τσούρμο του (Περιστέρα, Κοτζιάς, Παππάς και CIA) είναι γέννημα θρέμμα της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, κι όχι της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, όλοι αυτοί ακόμα δηλώνουν κομμουνιστές! Οι κουκουέδες, λοιπόν, πρέπει να απολογούνται γι’ αυτούς!

Παρατήρηση 2η: Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για την επίσκεψη των πολιτικών τέκνων του ΚΚΕ στις ΗΠΑ είναι διατυπωμένες με σαφήνεια και δεν έχουν καμμιά σχέση με τα εντός εισαγωγικών εφευρήματα των κουκουέδων.

Παρατήρηση 3η: Οι γενικότερες θέσεις της Χρυσής Αυγής για την εξωτερική πολιτική, είναι υπέρ μιας ελληνο-ρωσσικής συμμαχίας και όχι υπέρ της συνέχισης της αμερικανοκρατίας.

Παρατήρηση 4η: Αντιθέτως, το ΚΚΕ, πέρα από τις φαινομενικά αντιαμερικανικές κορώνες του, δεν προτείνει καμμιά εναλλακτική λύση στην εξωτερική πολιτική. Στα δε θέματα που «καίνε» τους παγκόσμιους αφέντες (όπως π.χ. το λαθρομεταναστευτικό), το ΚΚΕ είναι το πιο συμμορφωμένο με τις απαιτήσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων κόμμα στην Ελλάδα! Δικαιώνοντας τις «κακές γλώσσες», που λένε πως μετά την κατάρρευση του σιδηρού παραπετάσματος, τα διάφορα Κ.Κ. πέρασαν στην υπηρεσία των Αμερικανών! Οι οποίοι δεν αντέδρασαν, όταν το ΚΚΕ συμμετείχε σε δύο παρακαλώ συγκυβερνήσεις (αρχικά με την ΝΔ και εν συνεχεία με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αντάμα), μιας χώρας – μέλους του ΝΑΤΟ!

Ας αφήσουν, λοιπόν, τις… ντροπές οι αμερικανολάγνοι κουκουέδες κι ας… δοξάσουν ελεύθερα τους υπερατλαντικούς τους προστάτες!