ΞΕΨΑΡΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ… ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ

 

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος 

Ξεψάρωσαν οι συριζαίοι και από πάνε μόνοι τους στην… Μακρόνησο. Εκ του ασφαλούς βεβαίως, διότι ήξεραν πως θα επιστρέψουν.

Εκδρομή, λοιπόν, έκαναν οι συριζαίοι στην Μακρόνησο και ανάμεσά τους βρέθηκαν υπουργοί, βουλευτές και υψηλόβαθμα στελέχη της αμερικανόδουλης μνημονιακής συγκυβέρνησης, όπως ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης (που δηλώνει υπερήφανος για την παρακρατική δράση του γιού του…), οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης και Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος (ο… «ταξικός αποστάτης»),  ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Παναγιώτης Ρήγας (ο οποίος ύψωσε και τη γροθιά του…), αλλά και ο ντρούλης-χοντρούλης Φίλης.

Πολύ… αμέριμνους τους βρίσκω. Προφανώς, ξέχασαν αυτό που είπε ο… παππούς τους, ο Μαρδοχαίος, πως «η ιστορία επαναλαμβάνεται»!

(ΥΓ): Ας μην ανησυχούν τα συντρόφια και δεν πρόκειται να τους ξαναστείλουμε στην Μακρόνησο… Όταν θα γυρίσει ο τροχός, θα δώσουν λόγο –και όχι μόνον αυτοί- για τα εγκλήματα και τις προδοσίες τους ενώπιον του ελληνικού λαού, στην πλατεία Συντάγματος – ή… πλατεία Ταχρίρ, όπως την αποκαλούσε ο πρώην αρχηγός τους, ο Αλαβάνος! Κι ότι αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός, ελεύθερα και δημοκρατικά!