ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΓΙΑ ΤΑ «ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ» ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ)!

Στους μικροσυνταξιούχους είχε τάξει «μποναμά» η συγκυβέρνηση των συριζοκαμμένων, οι τέως βολευτές θα τον πάρουν!

Έτσι, οι πρώτοι 100 πρώην βολευτές δικαιώθηκαν για την εξίσωση των αποδοχών τους με αυτές του προέδρου του Αρείου Πάγου, αναδρομικά από το 2009 και μετά.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» το ποσό ξεκινά από 15 εκατ. ευρώ τουλάχιστον και μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 50 εκατ. ευρώ, αν εκδικαστούν και τελεσιδικήσουν όλες οι προσφυγές- που ξεπερνούν τις 160- των βολευτών που έχουν συνταξιοδοτηθεί ή των οικογενειών τους, αν οι ίδιοι έχουν εγκαταλείψει τον… μάταιο τούτο κόσμο. Βέβαια, η πρώτη απόφαση δημιουργεί προηγούμενο, οπότε πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα δικαιωθούν και οι υπόλοιποι βολευτές. Πρόκειται για ποσό που είναι εκτός προϋπολογισμού και μέχρι στιγμής δεν το γνωρίζουν οι «Θεσμοί»…

Η κυβέρνηση όμως έχει ψηφίσει ήδη την σχετική διάταξη για την επιστροφή αυτών των «αναδρομικών» στο άρθρο 23 παράγραφος 4β και 4γ του νόμου του (κατά δήλωσή του) κομμουνιστή και… «ταξικού αποστάτη» Κατρούγκαλου. Τον νόμο που από τη μία προέβλεπε γερές μειώσεις συντάξεων και ΕΚΑΣ και από την άλλη την διάταξη για επιστροφή αναδρομικών σε συνταξιούχους βολευτές.