ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ! ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΣ ΠΗΓΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ MISTER TSIPRAS ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ, ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Σε πραγματικά πολύ δυσάρεστη θέση βρίσκεται το… τιμημένο κουκουέ, τις τελευταίες ημέρες! Καθότι, πρέπει να εξηγήσει με κάπως πειστικό τρόπο στα «φυτά» της ΚΝΕ και στο υπόλοιπο… νοήμων κοινό του το προσκύνημα του mister Tsipra και των υπολοίπων πρώην κουκουέδων στην πλανηταρχία! Καθότι, σαρξ εκ της σαρκός του. Και ο Τσίπρας, και η Περιστέρα του, και ο Κοτζιάς, και οι υπόλοιποι του θιάσου. Όλοι από τη μεγάλη της ΚΝΕ σχολή πέρασαν και στον κομμουνισμό συνεχίζουν να ομνύουν!

Και προσπαθώντας να εξηγήσουν τα ανεξήγητα, υποστηρίζουν πως το κομμουνιστικό παρεάκι πήγε στην Αμέρικα «Με τις ευχές όλων τους…», βγάζοντας την ουρά τους απ’ έξω.

Ποιων όλων; Ιδού το θράσος τους: «Και τελικά, ούτε η ΝΔ ούτε τα υπόλοιπα αστικά κόμματα διαφωνούν σε κάτι από όσα περιλαμβάνονται στις συμφωνίες – δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στις ΗΠΑ. Ίσα – ίσα, αποτιμούν θετικά την επίσκεψη, ανεξάρτητα από την κριτική σε επιμέρους σημεία.Με άλλα λόγια, ΝΔ, ΔΗΣΥ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων, Χρυσή Αυγή συμφωνούν με την πιο ενεργή εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, με την αναβάθμιση και επέκταση της βάσης της Σούδας, με το γεγονός ότι η εργατική τάξη θα συνεχίσει να ματώνει, για να ξοδεύονται δισ. ευρώ σε στρατιωτικό υλικό και να «πιάνονται» οι δαπάνες ύψους 2% του ΑΕΠ για εξοπλισμούς στην υπηρεσία του ΝΑΤΟ».

Την Χρυσή Αυγή να μην την πιάνουν στο στόμα τους οι πολιτικοί πατεράδες του αμερικανόδουλου Τσίπρα και της παρέας του. Έχει ξεκάθαρες θέσεις για την εξωτερική πολιτική της χώρας, μακριά κι αλάργα από τα κοράκια της πλανηταρχίας! Οι δικές τους οι θέσεις ταυτίζονται με τις αμερικάνικες – νεοταξίτικες, σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα που ενδιαφέρουν τους παγκόσμιους αφέντες (λαθρομεταναστευτικό, εθνικά θέματα, κ.τ.λ.), όχι της Χρυσής Αυγής. Και με τις δικές τους ευχές πήγε και προσκύνησε, ο δικός τους Τσίπρας και μην παριστάνουν τους ανήξερους!