ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ… ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ! ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ!

 

Ενώ τα μιλημένα ΜΜΕ και η μιλημένη «αντιπολίτευση» (ειδικά η νουδούλα των Βοριδομπουμπούκων…) δεν βγάζουν άχνα για το μέγα αυτό θέμα, ο εφιάλτης του καλοκαιριού του 2015, όταν τα «προσφυγάκια» είχαν καταλάβει δρόμους, πλατείες,  λιμάνια και κάθε είδους διαθέσιμο χώρο, επιστρέφει στα νησιά μας!

Εδώ και δύο ημέρες, τα νεοαφιχθέντα «προσφυγάκια» (που είναι ουκ ολίγα…) έχουν αρχίσει να κατακλύζουν το λιμάνι της Χίου, διότι δεν έχουν που αλλού να πάνε, αφού ούτε το διευρυμένο hotspot της ΒΙΑΛ τους χωράει πλέον!

Κι ενώ έχει διαμορφωθεί αυτή η κατάσταση, με τα περισσότερα «προσφυγάκια» να διαμένουν στα ξέφωτα, να δούμε τι θα συμβεί όταν θ’ αρχίσει η επιδείνωση του καιρού, με βροχές και μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, που σύμφωνα με τους μετεωρολόγους αναμένεται από μεθαύριο Δευτέρα!

Αυτοί είναι οι «ανθρωπιστές» του… αντιρατσισμού και της δήθεν αλληλεγγύης! Δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τους δυστυχείς αυτούς συνανθρώπους μας, αφήνοντάς τους να υποφέρουν στον «παράδεισο» που τους έταξαν για να τους προσελκύσουν εδώ, προκειμένου να εφαρμόσουν τα νεοταξίτικα σχέδια του σιωνιστή Σόρος, για ισλαμοποίηση της Ορθόδοξης Ελλάδας μας!

Ο μόνος ανθρωπισμός, είναι να επιστρέψουν οι άνθρωποι αυτοί στις πατρίδες τους, για να έχουν τουλάχιστον ένα «κεραμίδι» πάνω από τα κεφάλια τους!