ΣΚΑΣΜΟΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»! ΝΕΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΩΝ ΣΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ

«Ρατσιστικά» επεισόδια ψάχνουν να βρουν για να καταγγείλουν οι «συλλογικότητες» των Τσίπρα- Καμμένου (Σόρος). Αν τα ψάχνουν, ο πιο κατάλληλος τόπος για να τα βρουν είναι το hot spot της Μόριας Λέσβου. Επειδή δε, εμείς είμαστε «φασίστες», «ρατσιστές» και τα τοιαύτα, ιδού πως περιγράφει την κατάσταση ένα καθεστωτικό ΜΜΕ:

«Καζάνι που βράζει είναι για μια ακόμα φορά ο καταυλισμός του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια. Σήμερα (20.10.2017), ένας ακόμα Ιρακινός 55 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του λόγω προϋπάρχοντος καρδιολογικού προβλήματος (κολπικής μαρμαρυγής).

Όμως το γεγονός, έδωσε την αφορμή για μια ακόμα έκρηξη βίας μεταξύ των κοινοτήτων, που κάθε άλλο παρά ειρηνικά συνυπάρχουν στη Μόρια. Να σημειώσουμε ότι η βία είχε αρχίσει να εκδηλώνεται από χθες (19.10.2017), με σποραδικές, βίαιες ενέργειες μεταξύ νέων, κυρίως, ανδρών.

Ανήμποροι να παρέμβουν δυναμικά και να σταματήσουν τις συγκρούσεις, κυρίως ανάμεσα σε Άραβες και Αφγανούς, ήταν οι αστυνομικοί. Και αυτό γιατί η ύπαρξη μέσα στον καταυλισμό περισσότερων των 1.000 παιδιών ηλικίας κάτω των 8 ετών, δεν τους επιτρέπει να επιχειρήσουν, είτε με χειροβομβίδες κρότου λάμψης, είτε με χημικά.

Σήμερα λοιπόν αρκέστηκαν στο να δημιουργήσουν με τις ασπίδες τους φράγματα ανάμεσα στις αλληλοσυγκρουόμενες εθνικές ομάδες «μέχρι την επόμενη φορά», όπως χαρακτηριστικά λέχθηκε από στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας…»

Ας βγάλουνε, λοιπόν, το σκασμό οι «αλληλέγγυοι». Τα παραμύθια τους δεν πιάνουν πλέον!