ΠΟΛΥΠΟΛΙΣΜΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ… ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΔΗΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ 4ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΓΙΟ!

Η οδηγία του μάγου της φυλής στο ζευγάρι που ήθελε οπωσδήποτε να αποκτήσει έναν γιο αλλά δεν τα κατάφερνε, ήταν σαφής: για να εκπληρωθεί η επιθυμία τους έπρεπε να θυσιαστεί ένα κοριτσάκι!

Έτσι, ο 35χρονος Σατίχ Σιχ και η 30χρονη σύζυγός του, Ναμίτα από το κρατίδιο Ούταρ Πραντές, που είχαν αποκτήσει τέσσερα κορίτσια αλλά ήθελαν απελπισμένα και ένα αγόρι, απήγαγαν την 4χρονη κόρη του γείτονά του για να την προσφέρουν ως θυσία.

Ο 35χρονος έκανε ο ίδιος το τελετουργικό της θυσίας κόβοντας το ένα πόδι, το ένα χέρι και το ένα αυτί της 4χρονης ενώ εκείνη ήταν ακόμα ζωντανή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο Σατίχ Σιχ ολοκλήρωσε την αποτρόπαια πράξη του κόβοντας με μαχαίρι τον λαιμό του θύματος. Ο πατέρας της 4χρονης δήλωσε την εξαφάνισή στης στην αστυνομία αλλά τέσσερις μέρες αργότερα, καθώς εργαζόταν στο χωράφι του, ανακάλυψε την σορό της τυλιγμένη μέσα σε ύφασμα.

Αυτά είναι τα πολυπολιτισμικά πρότυπα που θα’ ρθουν στην χώρα μας μέσω των «ανοιχτών συνόρων»!