ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΜΒΟΣ! COLPO GROSSO ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 2,4 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Γράφει ο Αντίοχος

«Θα συζητήσουμε και επιπλέον τρόπους για να βοηθήσουμε την Ελλάδα και η Ελλάδα να βοηθήσει εμάς» είπε ο Τραμπ. Πώς να βοηθήσει η Ελλαδίτσα μας ολόκληρη Αμερική; Καταβάλλοντας τον οβολό της, υπέρ του αμερικανικού μεγαλείου!

Πρόκειται για το colpo grosso που φέρει τη σφραγίδα του υπουργού Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…) Καμμένου, ήτοι την «αναβάθμιση» των F-16, ή οποία θα κοστίσει στον ελληνικό λαό –κρατηθείτε κοροιδάρες!- μόλις 2,4 δις ευρώ, όπως τα υπολόγισε ο αφέντης Τραμπ – την ίδια ώρα που το ψευδοκράτος των Τσίπρα και Καμμένου δίνει μισθούς και συντάξεις πείνας στον ελληνικό λαό, τον οποίο επιπλέον «στραγγίζει» με φόρους και χαράτσια!

Μάλιστα, ο αφέντης Τσίπρα και Καμμένου έκανε και πλάκα στους άνω του ενός εκατομμυρίου Έλληνες ανέργους, λέγοντας ότι μέσω της αναβάθμισης θα δημιουργηθούν πολλές θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ κάτι που είναι πολύ θετικό για την οικονομία της!!!

Ιδού, λοιπόν, το πρώτο πράγμα που έδωσαν οι Τσιπροκαμμένοι στους παγκόσμιους αφέντες, για να εξασφαλίσουν την εύνοιά τους, ώστε να παραμείνουν στην εξουσία – για να τους υπηρετούν! Τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε στην πορεία…