ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ: ΟΙ ΜΚΟ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!

Πολύ… ησυχία επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην Λέσβο, παρότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να συμβαίνει το αντίθετο, καθώς συνεχώς καταφτάνουν νέα «προσφυγάκια», με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στα hotspots. Πως τα καταφέρνουν άραγε οι «αρχές» και οι ΜΚΟ να υπάρχει ηρεμία, υπ’ αυτές τις πραγματικά δύσκολες συνθήκες;

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησαν τα μέλη του φαρμακευτικού συλλόγου Λέσβου, για την υπερβολική συνταγογράφηση ναρκωτικών-ηρεμιστικών φαρμάκων σε «προσφυγάκια» από γιατρούς που εργάζονται σε ΜΚΟ.

Ιδού:

«Η συνταγογράφηση τέτοιων φαρμάκων έχει διπλασιαστεί από γιατρούς που δεν έχουν τέτοια ειδικότητα πιθανόν για να έχουν σε καταστολή πρόσφυγες και να μη δημιουργούν προβλήματα, εμείς ζητάμε η συνταγογράφηση να γίνεται αποκλειστικά από τους υπεύθυνους του ψυχιατρικού τμήματος του νοσοκομείου όπου και εάν χρειάζεται. Η υπερβολική συνταγογράφηση μπορεί να σημαίνει και εμπορία ναρκωτικών».

Τα συμπεράσματα δικά σας!