ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ… ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣ MISTERTSIPRA: ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ!

Μπορεί ο Κούλης να είναι πολύ… πικραμένος αυτές τις μέρες, βλέποντας ότι στην παρούσα φάση οι παγκόσμιοι αφέντες προτιμούν σαφέστατα -ως υπηρέτες των συμφερόντων τους στην Ελλάδα- το δίδυμο mister Tsipra – Καμμένου,κι αυτόν τον έχουν για… ρεζέρβα, αλλά δεν το βάζει κάτω! Προφανώς, ελπίζει ότι θα γυρίσει ο… τροχός κι ότι θα γίνει αυτός ο… εκλεκτός.

Έτσι, σε δήλωσή του ανακαλύπτει… αναβάθμιση του «διαπραγματευτικού» ρόλου της Ελλάδος, λόγω των προβλημάτων στις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας και ως εκ τούτου–για να δείξει πως είναι… καλό παιδί- παροτρύνει τον mister Tsipra να τα δώσει… όλα: «να μπορέσει να αξιοποιήσει για τη χώρα μας τη σπάνια ευκαιρία και να μην μείνει ως μόνη παρακαταθήκη του ταξιδιού του μια φωτογραφία με τον Αμερικανό Πρόεδρο χάριν επικοινωνιακών εντυπώσεων». Παρακάτω δε, γίνεται πιο συγκεκριμένος, μιλώντας για διασφάλιση «συμφωνίας μακράς πνοής για τη βάση της Σούδας».

Όπως βλέπετε, οι Τσίπρας-Καμμένος και Κούλης πλειοδοτούν σε αμερικανοδουλεία και για τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα δε νοιάζεται κανείς!