Γ.Γ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!

Σαφέστατες διακρίσεις (αυτό που κάποια ρετάλια ονομάζουν «ρατσισμό») γίνονται στην Ελλάδα των Τσιπροκαμμένων, κατά των Ελλήνων!

Αυτό προκύπτει από την ομιλία του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Υγείας, Μπασκόζου, στην Παγκόσμια Σύνοδο Υγείας του Βερολίνου, για την υγεία των «προσφύγων και μεταναστών», στην οποία κατέστησε σαφές ότι στην χώρα των Ελλήνων οι Έλληνες ΔΕΝ έχουν την προτεραιότητα στις υγειονομικές υπηρεσίες!

Όπως είπε, λοιπόν, δεν πρέπει καμία «ευάλωτη» ομάδα του πληθυσμού να μένει έξω από την ιατροφαρμακευτική κάλυψη, την πρόληψη και την αγωγή υγείας κι έφερε ως παράδειγμα την εκτεταμένη εμβολιαστική καμπάνια για τα «προσφυγόπουλα» και στη διενέργεια περίπου 30 χιλιάδων εμβολιασμών με τα εμβόλια προτεραιότητας, όπως έχουν καθοριστεί από την εθνική επιτροπή εμβολιασμών.

Σε σχέση με την επιδημία ιλαράς που βρίσκεται σε εξέλιξη σε γειτονικές χώρες και εξελίσσεται και στην Ελλάδα, ο Γ.Γ. τόνισε την απουσία κρουσμάτων στους «πρόσφυγες και μετανάστες». Για τους Έλληνες δεν είπε τίποτα. Προφανώς, είναι πολίτες δευτέρας κατηγορίας και το κράτος δε δίνει δεκάρα γι’ αυτούς!