ΕΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ DIE WELT ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ…

Ένα πολύ περίεργο δημοσίευμα είδε το φως της δημοσιότητας στην γερμανική καθεστωτική εφημερίδα Die Welt, που κατηγορεί  την συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων ότι δίνει ψευδείς αριθμούς για τα ευρισκόμενα στην Ελλάδα «προσφυγάκια». Αυτό βεβαίως είναι σωστό και το είχαμε επισημάνει από… πέρυσι, παραθέτοντας και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία, αλλά η γερμανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι ψευδείς αριθμοί είναι προς τα… πάνω (ότι βρίσκονται στην Ελλάδα 40.000 «προσφυγάκια» αντί για 60.000 που δίνει η συγκυβέρνηση). Στην πραγματικότητα –και το έχουμε αποδείξει ουκ ολίγες φορές με αδιάσειστα στοιχεία- οι Τσιπροκαμμένοι κρύβουν περί τα 20.000 «προσφυγάκια» και ο πραγματικός αριθμός των ευρισκομένων στην Ελλάδα αγγίζει τις 80.000!

Ωστόσο, το δημοσίευμα έχει και συνέχεια, υποστηρίζοντας ότι τα βόρεια σύνορα της Ελλάδας αλλά και της Βουλγαρίας δεν φυλάσσονται και τόσο καλά με αποτέλεσμα να συνεχίζονται οι ροές «προσφύγων και μεταναστών» προς την κεντρική Ευρώπη δια της λεγόμενης βαλκανικής οδού. Μάλιστα, γράφει πως κάθε… μήνα 15.000 αιτούντες άσυλο φτάνουν στη Γερμανία, κυρίως ακολουθώντας τη βαλκανική οδό.

Προφανώς, το δημοσίευμα είναι ψευδέστατο και προβοκατόρικο. Πρώτον, διότι στην Ελλάδα δεν μπαίνουν πλέον 15.000 «προσφυγάκια» το μήνα, αλλά 3-4.000, στην δε Βουλγαρία δεν περνάει ούτε κουνούπι! Δεύτερον, διότι ακόμα κι αν έφευγαν τόσοι πολλοί από την Ελλάδα κάθε μήνα, δεν θα μπορούσαν να φτάσουν ποτέ στην Γερμανία, καθώς θα έπρεπε να περάσουν από χώρες που έχουν σφραγισμένα τα σύνορά τους (Αυστρία, Ουγγαρία, Τσεχία, κ.λπ.).

Που αποσκοπεί, λοιπόν, το προβοκατόρικο δημοσίευμα; Στη δημιουργία κλίματος τέτοιου που θα επιτρέψει στην φράου Μέρκελ να προχωρήσει σε πλήρη εφαρμογή της Συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ, που προβλέπει πως όσοι δεν δικαιούνται άσυλο επιστρέφουν στην πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που πάτησαν το πόδι τους και να μας στείλει «πακέτο» εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, που είχαν εισβάλλει στην Ελλάδα και κατέληξαν στην Γερμανία μέχρι τον Μάρτιο του 2016, που έκλεισαν τα σύνορα!