Ο «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ», ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

 Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Απτόητοι από το στραπάτσο της σύλληψης τριών ατόμων για την επίθεση κατά του Πακιστανού στον Ασπρόπυργο, τα οποία –όπως αποδείχθηκε!- δεν είχαν καμμιά σχέση με την Χρυσή Αυγή, οι μνημονιακοί πολιτικοί απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ εφευρίσκουν… ρατσιστικές επιθέσεις και οργανώνουν… διαμαρτυρίες. Έτσι, μετά τον Ασπρόπυργο και την Νέα Ιωνία, τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ (μαζί με τους απαραίτητους Πακιστανούς…) έκαναν «αντιφασιστική κινητοποίηση» το μεσημέρι του Σαββάτου σε κεντρικό σημείο του Γαλατσίου, καταγγέλλοντας επίθεση εις βάρος 30χρονου Πακιστανού – αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Είναι προφανές, ότι τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκουν καταφύγιο στον «αντιρατσισμό» για να κρύψουν τις μνημονιακές πομπές τους: τη φτώχεια, τη δυστυχία, την ανεργία, τον εξαναγκασμό των νέων να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, τους φόρους και τα χαράτσια που έχουν επιβάλλει στον ελληνικό λαό και τόσα άλλα.

Αλλά ο λαός δε μασάει κι όταν θα’ ρθει η ώρα των εκλογών θα τους… μαυρίσει για τα καλά!

(ΥΓ): Επίσης, είναι προφανές και ποιους φοβούνται οι πολιτικοί απατεώνες. Όχι βέβαια τους ψοφοδεξιούς της νουδούλας (με τους οποίους μπορεί και να συγκυβερνήσουν στο μέλλον…), αλλά τους εθνικιστές της Χρυσής Αυγής! Και δικαίως μας φοβούνται, γιατί δε θ’ αφήσουμε ατιμώρητα τα συνειδητά εγκλήματα και τις προδοσίες τους κατά του Έθνους και του λαού!