ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΕ ΧΑΣΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ!

Γράφει ο Αντίοχος

Το επισημάναμε και με άλλες αφορμές, πως η συγκυβέρνηση των εθνομηδενιστών Τσίπρα-Καμμένου κάνει ένα-ένα τα βήματα της εθνικής και κοινωνικής διάλυσης. Έτσι, στο θέμα των ομοφυλοφίλων, άρχισε με το «Σύμφωνο Συμβίωσης», τώρα προχώρησε στην «διόρθωση φύλου» από τα 15, θα συνεχίσει με καθιέρωση πολιτικού γάμου και θα ολοκληρώσει με την υιοθεσία παιδιών.

Έτσι, θα πράξει και στο θέμα της νομιμοποίησης των ναρκωτικών, η οποία άλλωστε ήταν προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρώτο βήμα είναι η νομιμοποίηση της λεγόμενης «φαρμακευτικής» κάνναβης, το οποίο προαναγγέλθηκε ήδη και τις επόμενες μέρες θα έρθει προς συζήτηση και ψήφιση στη βουλή. Αλλά, δε θα μείνουν σ’ αυτό. Το επόμενο βήμα θα είναι η αποποινικοποίηση του χασίς και μάλιστα με τον τρόπο που την περιέγραψε προ ετών ο Jeffrey: ο καθένας θα μπορεί να έχει μια γλάστρα με χασίς στο μπαλκόνι του!

Επειδή δε για ότι ετοιμάζουν υπάρχει και η σχετική προαναγγελία από κάποιο κυβερνητικό στέλεχος (για προετοιμασία της κοινής γνώμης…), την συγκεκριμένη ανέλαβε ο «οικολόγος» αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Τσιρώνης, ο οποίος μιλώντας στον real fm 97,8 έριξε τη «βόμβα»: «Η κάνναβη σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχει αποποινικοποιηθεί. Αυτό σημαίνει ότι η ιδιόχρηση θα μπορεί είναι ελεγχόμενη και να έχει πληρώσει κάποιος το παράβολο του για να την κάνει. Να πω ότι να έχει στο μπαλκόνι του ένα φυτό και να πληρώνει 150 ευρώ, γι’ αυτό ένα τυχαίο παράδειγμα λέω, θα σπάσει τελείως αυτό το παράκυκλο».

Επιπροσθέτως, προανήγγειλε την νόμιμη χρήση του χασίς σε «ειδικά σημεία» (τεκέδες), όπως γίνεται στις καφετέριες του Άμστερνταμ!

Κι όλα αυτά, προκειμένου να αποβλακωθεί η νεολαία μας, για να μην αντιδρά σε τίποτα απ’ όσα γίνονται εις βάρος του μέλλοντός της!