«ΣΚΥΛΟΝΤΟΓΚ» ΛΕΒΕΝΤΗΣ: ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ… ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!

Βρε τον καημένο τον κυρ-Βασίλη! Από τότε που του’ κανε τα… γλυκά μάτια ο mister Tsipras και τον έψησε να ψηφίσει την απλή αναλογική για να τον πάρει εταίρο στη συγκυβέρνηση, έχασε κι αυτούς τους λίγους που του είχαν απομείνει.

Μέσα στην απελπισία του, λοιπόν, αποφάσισε ν’ αρχίσει τα σώου για να δημιουργήσει θόρυβο γύρω από τ’ όνομά του, μπας και ψαρέψει κάνα κορόιδο.

Έτσι, αφού φώναξε όσο μπορούσε αλλά δεν ακούστηκε (κι ούτε του’ δωσε σημασία κανείς…) στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου, κι αφού έστειλε επιστολή στον πρόεδρο Πάκη να μην υπογράψει το νομοσχέδιο, εισπράττοντας… φόλα, αποφάσισε να κάνει κάτι πιο… δραστικό. 

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο… «σκυλοντόγκ» (έτσι χαρακτήρισε την αφεντομουτσουνάρα του!) τη Δευτέρα θα πάει στη Θεσσαλονίκη και θα ανακοινώσει την παραίτησή του από βουλευτής.

Να δούμε τι δικαιολογία θα βρει τη Δευτέρα, που δε θα παραιτηθεί! Πως έχασε το… τραίνο για Θεσσαλονίκη; Ή ότι ήταν έτοιμος να παραιτηθεί αλλά έπεσαν στα… πόδια του οι βουλευτές και τα στελέχη του μορφώματός του και να τον παρακάλεσαν να… ανακαλέσει, γιατί που αλλού θα βρουν τέτοιον… Λεβέντη;

Άσε μας ρε Λεβέντη με τα καμώματά σου!