ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ… ANTINEWS: Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Χαμός και αλληλοσπαραγμός επικρατεί στην νουδούλα, μετά την συντριπτική και εξευτελιστική ήττα που υπέστη στην περίπτωση του νόμου περί αλλαγής φύλου και την απόλυτη υποταγή της στην τουρκο-τροπολογία για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»!
Κι όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, άρχισαν οι αποκαλύψεις για τον ρόλο του καθενός!
Ας δούμε ποια ερμηνεία δίνει το antinews (που αποτελεί την πιο σοβαρή διαδικτυακή παρουσία της ψοφοδεξιάς…) στα τελευταία γεγονότα, σε άρθρο υπό τον ενδεικτικό τίτλο «Οδεύουμε σε συγκυβέρνηση;»:
«… Ωστόσο υπάρχει και διαφορετική ανάγνωση των γεγονότων. Η ΝΔ να πάτησε ηθελημένα τη μπανανόφλουδα του Αλέξη. Δεν μπορεί να μην καταλάβανε την πονηράδα του Τσίπρα. Δεν θα του το είπε του Κυριάκου τουλάχιστον ένας από του επτά επικοινωνιολόγους του; Τόσα χρόνια υπηρετούσαν το σύστημα από διαφορετικά μετερίζια οι περισσότεροι.
Και εξηγούμαστε. Τι βγήκε από τη χθεσινή ψηφοφορία σύντροφοι; Ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επί της ουσίας συμφωνούν, απλώς διαφωνούν στα σημεία. Η βασική τους διαφορά στην επαίσχυντη φυλομετάβαση ήταν απλώς η ηλικία. Συμφώνησαν διαφωνώντας δηλαδή. Η εξευτελιστική τροπολογία για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης έγινε δεκτή από τη ΝΔ έπειτα από την διαφωνία που είχε προηγουμένως εκφράσει. Άρα καθαρή σύμπραξη με τον εχθρό, τη στιγμή που ο Μητσοτάκης λυσσομανάει να τον ρίξει μέσω πρόωρων εκλογών…
Βέβαια θα εκτελέσουν το νοσηρό τους σχέδιο μεθοδικά. Θα χρησιμοποιήσουν τον Αλέξη λίγο ακόμα για να τους περάσει την τρίτη αξιολόγηση, θα τον αδειάσουν και θα αφήσουν μετά τον Μητσοτάκη να υποδυθεί κι αυτός τον πρωθυπουργό. Επειδή όμως ο Αλέξης θα του έχει παραδώσει καμένη γη, καθώς δεν θα έχει κάνει ούτε μία μεταρρύθμιση, η φθορά της κυβέρνησής του – αν καταφέρει να τη σχηματίσει- θα είναι μη διαχειρίσιμη.
Μην ξεχνάτε ότι θα έχει να αντιμετωπίσει και την εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας, που απ’ ότι φαίνεται δεν θα του βγουν τα κουκιά.
Και πως θα γίνουν οι επόμενες εκλογές σύντροφοι; Με απλή αναλογική. Και τι σημαίνει αυτό σύντροφοι; Συγκυβέρνηση με το πρόσχημα της αποφυγής χρεοκοπίας της χώρας. Άλλωστε το σενάριο έχει ξαναπαιχτεί με επιτυχία.
Αντίθετα η ΝΔ έχει αποδεχτεί την πραγματικότητα και έχει παραδοθεί πλήρως στις ορέξεις των δανειστών. Και μη μου πείτε ότι αν ήθελε δεν τσάκιζε τον Τσίπρα…».

Πράγματι, προς τα εκεί («μεγάλη συγκυβέρνηση») πάει το πράγμα και το μόνο εμπόδιο είναι η τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής, η οποία σε περίπτωση μνημονιακής συγκυβερνήσεως γίνεται αυτομάτως αξιωματική αντιπολίτευση, με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο! Γι’ αυτό έχουν λυσσάξει οι κάργιες να ενώσουν τα κομμάτια της «κεντροαριστεράς» (πασοκαρίας), αλλά δεν τους βγαίνει!