ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΟΠ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ «ΑΚΡΑΙΟΥΣ» ΙΕΡΑΡΧΕΣ

Μέχρι πρότινος, οι Καμμένοι εθνομηδενιστές παρίσταναν τους… προστάτες της Ορθοδοξίας μας, αφήνοντας τα συντρόφια τους του ΣΥΡΙΖΑ και των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» να προωθούν και να ψηφίζουν τα αντεθνικά και αντιχριστιανικά νομοθετήματα. Ωστόσο, φαίνεται πως σ’ αυτή τη φάση ενοχλήθησαν σφόδρα από την αντίδραση της Εκκλησίας στην εκπούστευση της ελληνικής κοινωνίας και άρχισαν τις… προειδοποιητικές βολές.

Έτσι, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής των ψεκασμένων συνοδοιπόρων των κομμουνιστών, Παπαχριστόπουλος (που ψήφισε υπέρ της «διόρθωσης φύλου» αλλά «παρών» εις ό,τι αφορά τα 15χρονα), αναφερόμενος στις αντιδράσεις της Εκκλησίας (που είχε ενιαία αρνητική στάση…), την κατηγόρησε ότι χειραγωγείται από «ακραίους» Ιεράρχες: «η Χριστιανική θρησκεία, είναι αγαπάτε αλλήλους. Μην μπερδεύεστε με μερικούς ακραίους ιεράρχες. Αυτοί δεν απηχούν την άποψη της εκκλησίας».

Προφανώς, τώρα που τα πράγματα ζορίστηκαν κι ο καθένας πρέπει να πάρει θέση, ή με την Ελλάδα και την Ορθοδοξία ή με τους άθεους εθνομηδενιστές, πέφτουν οι μάσκες των χριστεμπόρων, που βεβαίως και προτιμούν καρέκλα και… ρουλέτα!