ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΡΟΙΣΩΝ ΕΣΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ «ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ» ΤΩΝ ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ… ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ! ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

 

Περί τα 150 άτομα συγκεντρώθηκαν χθες Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για να εμποδίσουν τη διαδικασία πλειστηριασμών «λαϊκών περιουσιών», όπως καυχήθηκαν. Πρόκειται για τον γνωστό θίασο των Λαφαζανίστας (ΣΥΡΙΖΑ Β΄) και λοιπών αριστερίστικων «συλλογικοτήτων», στους οποίους –για πρώτη φορά- προστέθηκε και το ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) – το οποίο προφανώς είδε… φως (φράγκα!) και μπήκε.

Ωστόσο, οι συμβολαιογράφοι τίμησαν την δέσμευση που έδωσαν την προηγούμενη βδομάδα, πως κάθε Πέμπτη θα ανακοινώνουν ποιοι πλειστηριασμοί ματαιώνονται κάθε Τετάρτη από τις «συλλογικότητες». Ιδού ποιες ήταν οι «λαϊκές περιουσίες» που έσωσε από τους πλειστηριασμούς το μαρξισταριό:

«Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 ματαιώθηκαν μετά από δράση συλλογικοτήτων οι εξής πλειστηριασμοί:

α) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Πειραιά για πλοίο υπό ιταλική σημαία ιδιοκτησίας κυπριακής εταιρείας για συνολικές οφειλές 12.336.000€ στις οποίες οφειλές συμπεριλαμβάνονται και απαιτήσεις ναυτεργατών.

β) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για οικόπεδο και κτήριο γραφείων. Επίσης για κάθετη ιδιοκτησία (τμήμα οικοπέδου χωρίς κτίσμα) στο Δήμο Χαλανδρίου, ιδιοκτησίας Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικό ύψος οφειλών 21.150.000€. Από αυτά, τα 9.000.000€ ήταν απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου.

γ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τέσσερις οριζόντιες ιδιοκτησίες στο Δήμο Αθήνας, στην περιοχή Ψυρρή, ιδιοκτησίας φυσικού προσώπου, για συνολικές οφειλές 2.500.000€.

δ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για μεζονέτα στη Βούλα Αττικής για χρέη Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικές οφειλές της 3.093.643€.

Άραγε, τυχαία κι από… επαναστατικό ρομαντισμό σώζουν τις περιουσίες κροίσων οι μαρξιστές; Όποιος είναι βλάκας ας το πιστέψει!