Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤ’ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΖΗΤΗΣΟΥΝ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Όλες βεβαίως οι κυβερνήσεις της Ελλάδος μετά από το «σωτήριον» έτος 1974, ήταν αμερικανόδουλες, έκαναν ότι τους έλεγαν οι Αμερικανοί κι έδιναν πρόθυμα ότι τους ζητούσαν.

Ετούτη η αμερικανόδουλη κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστεράς» προχώρησε ένα βήμα παραπάνω: δε δίνει στα αφεντικά της μόνο αυτά που της ζητούν, αλλά δίνει κι αυτά που δεν της ζητούν!

Σίγουρα θα θυμάστε την εν έτει 2015 προσφορά από τον Καμμένο στους Αμερικανούς της Καρπάθου, προκειμένου να την μετατρέψουν σε αεροπορική τους βάση. Η προσφορά δεν προχώρησε, γιατί οι Αμερικανοί δεν έδειξαν ενδιαφέρον.

Ωστόσο, ο Καμμένος επαναφέρει τώρα την πρόταση ενόψει της συνάντησης του αφέντη Τραμπ με τον δούλο του Τσίπρα, σύμφωνα με τα όσα είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ελληνικής καταγωγής ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Φλόριντα, Γκας Μπιλιράκης.

Αντιλαμβανόμεθα βεβαίως τους λόγους. Αυτό το πράμα, γνωρίζει πολύ καλά την ανεπάρκειά του και φοβάται πως κάποια στιγμή τα αφεντικά του θα τον πετάξουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα – όπως έχουν πετάξει άλλους κι άλλους χαλέδες. Προσπαθεί, λοιπόν, να τους γίνει αρεστός και απαραίτητος, όσο περισσότερο μπορεί, προκειμένου να αποφύγει το… μοιραίο.

Αλλά, ν’ αφήσει στην άκρη τα εθνικά εδάφη, γιατί δεν του ανήκουν! Κι αν θέλει να δώσει κάτι στ’ αφεντικά του, ας τους δώσει τη βιλάρα του στη Βουλιαγμένη ή τη βιλάρα της πεθεράς του στην Ικαρία, για να κάνουν τις διακοπές τους!