ΟΙ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ»

Γράφει ο Α.Γ.Π.

Γυρίζοντας στο σπίτι μετά τη δουλειά και κατά την προσφιλή (sic), βλ. κάκιστη καθημερινή μου συνήθεια, άκουγα τα μεσημεριανό «δελτίο», στον ελεεινό ψοφοδεξιό ραδιοβόθρο, του γνωστού βραδύγλωσσου ψοφοδεξιού γόνου. Για όσους δεν καταλάβατε για ποιον χτυπά η κουδούνα, αναρωτηθείτε:

  • Ποιος θήτευσε ως «πρώτο βιολί», μετά την «αποστράτευσή» του από την ΟΝΝΕΔ, στα κανάλια και στις εφημερίδες των Μπόμπολα, Λαμπράκη και Κυριακού;
  • Ποιος, από δημοσιογράφος, προβιβάστηκε σε εκδότη φυλλάδων με μόνιμες χορηγίες συστημικών τραπεζών και ΔΕΚΟ και έγινε ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού, προσλαμβάνοντας, όλο αριστεροδεξιοκεντρώο σκουπιδαριό που απολύθηκε τα χρόνια της κρίσης από έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ?
  • Ποιος και ποιου τα μέσα πρωταγωνιστούν στις χρυσαυγιάδες μετά τη σκευωρία και τις διώξεις εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος?

Επειδή δεν έχει σημασία, το φύλο της γάτας που νιαουρίζει στα κεραμίδια, για το οποίο έχουν εκφραστεί απορίες και τα κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν…είναι όντως αυτός (?) που καταλάβατε.

Στο ραδιοβόθρο του λοιπόν και, αντί να ανασκευάσει τις γελοίες και απαράδεκτες «ειδήσεις» και αποκαλύψεις (για μία ακόμη φορά), περί «ταγμάτων εφόδου» της Χρυσής Αυγής, μετά την επίθεση στον πακιστανό στον Ασπρόπυργο, λειτουργώντας ως φερέφωνο του Κωσταντίνου, του Ανταρσία και του ΚΕΕΡΦΑ, αρκέστηκε να υπαγορεύσει στο έτερο απολυμένο μπομπολοπαίδι, που ραδιο-μεταδίδει ψέματα και αντιχρυσαυγίτικη προπαγάνδα και συγκεκριμένα, αυτολεξεί…

«Συνελήφθησαν και ταυτοποιήθηκαν οι τρεις από τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στους δύο (???) μετανάστες από το Πακιστάν και αναζητούνται άλλοι δύο. Σύμφωνα με πληροφορίες της Ε.Α. (sic), οι δράστες ανήκουν στον ευρύτερο «ακροδεξιό» χώρο (sic) και είναι ΟΛΟΙ «ομογενείς» (sic, sic…sic)!!!».

Δεν ξέρω αν πρέπει τελικά να σχολιάσω, να εξοργιστώ, να ευχηθώ (τα χειρότερα βέβαια…), ή να καταραστώ. Ούτε ντροπή, ούτε δεοντολογία, ούτε μέτρο υπάρχει πλέον παρά μόνο…ΑΗΔΙΑ!

Παρόλο που το σύστημα χρησιμοποιεί ΟΛΟ το στρατευμένο ανθελληνικό του δυναμικό κι ακριβώς γιατί ως ανυπότακτοι και αποφασισμένοι Έλληνες Εθνικιστές, αντιλαμβανόμαστε τον τρόμο και τον πανικό των ξένων επικυρίαρχων και των ντόπιων συστημικών υποτακτικών τους, ας συνεχίσουμε με πειθαρχία και αυταπάρνηση να υπηρετούμε το σκοπό στον οποίο είμαστε στρατευμένοι ως Χρυσαυγίτες.

Ούτε βήμα πίσω Συναγωνιστές…

Ζήτω ο Αρχηγός!

Ζήτω η ΝΙΚΗ!