ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ; ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

Συνελήφθησαν από την Αστυνομία οι φερόμενοι ως δράστες του ξυλοδαρμού ενός Πακιστανού στον Ασπρόπυργο. Πρόκειται για τρεις ομογενείς από την πρώην ΕΣΣΔ, δύο ανηλίκους κι έναν 18χρονο.

Και τα ίδια ΜΜΕ που βεβαίωναν προ ημερών ότι επρόκειτο για «χρυσαυγίτες», τώρα τα γυρίζουν! Ιδού -δειγματοληπτικά- τι έγραψε το protothema.gr:

«Η ΚΕΕΡΦΑ που έφερε την υπόθεση στη δημοσιότητα κατήγγειλε ότι επρόκειτο για επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής, κατηγορία που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί».

Αλλά και το newsit.gr (που πρωτοστάτησε στις συκοφαντίες περί «χρυσαυγιτών»:

«Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, δεν βρέθηκαν στοιχεία που να τους συνδέουν επίσημα με την Χρυσή Αυγή ή άλλη ακροδεξιά οργάνωση».

Και τώρα τι θα γίνει με τους συκοφάντες; Που θα δώσουν λόγο; Και δε μιλάμε βέβαια μόνο για τους υπαλλήλους των ολιγαρχών των ΜΜΕ, αλλά και για τα κόμματα που εξέδωσαν επίσημες ανακοινώσεις κατηγορώντας ευθέως την Χρυσή Αυγή: ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ποτάμι και κλεφτο-ΠΑΣΟΚ! Τι θα πούνε τώρα οι ξεφτίλες;