ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Ο ΧΛΙΔΑΤΟΣ ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ

Σε… Kammenos Air έχει μεταβληθεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος! Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», μ’ αυτό που «θεωρείται το καλύτερο και το πιο σύγχρονο που διαθέτει ο κυβερνητικός στόλος, καθώς μπορεί να κάνει υπερατλαντικά ταξίδια.Πρόκειται για ένα πολυτελές αεροσκάφος, εντελώς αθόρυβο στο εσωτερικό του. Συνήθως το χρησιμοποιεί ο εκάστοτε πρωθυπουργός», πήγε ο μπούλης Πανούλης στην Βραζιλία και εν συνεχεία θα πάει στις ΗΠΑ. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Μ’ αυτό είχε πάει και τις προάλλες στην Αμέρικα, για την ορκωμοσία του –παλιάτσου!- Τραμπ.

Πόσο πάει το «μαλλί» για κάθε ταξίδι; Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Για να καταλάβετε, όταν είχε πάει μ’ αυτό ο Τσίπρας στην Κούβα για την κηδεία του Κάστρο, ακούστηκε ότι το κόστος ήταν 300.000 ευρώ!

Σκεφτείτε, λοιπόν, ότι μ’ αυτό πήγε ο μπούλης Πανούλης στην Βραζιλία και εν συνεχεία στις ΗΠΑ, αλλά το αεροσκάφος θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να πάει τον Τσίπρα και την Περιστέρα του στην Αμερική. Λέτε το συνολικό κόστος να φτάσει το εκατομμύριο, ή μήπως θα το ξεπεράσει;

Σε κάθε περίπτωση, τα «κορόιδα» -οι Έλληνες φορολογούμενοι- να’ ναι καλά, να πληρώνουν τους χλιδάτους μπούληδες Πανούληδες!