Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Ναι, οι Τούρκοι ήταν, είναι και θα είναι εχθροί μας, εις τον αιώνα τον άπαντα. Και ο Ερντογάν Πασάς είναι εχθρός μας. Αλλά…

Δε μπορούμε να μην παραδεχθούμε ότι χορεύει όλο τον κόσμο στο… ταψί! Έτσι, μετά από την Συρία, όπου ο Πασάς παίζει το δικό του παιχνίδι, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της πατρίδας του, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι αντίθετα με τα αμερικανικά, και την αγορά των S-400 από την Ρωσσία, ήρθε ως πρώτη «προειδοποιητική» απάντηση από την Αμέρικα η αναστολή έκδοσης βίζας.

Κι ο Πασάς, αντί να βάλει την ουρά στα σκέλια και να πει «προσκυνώ αφέντη», δίνει εντολή να συλληφθούν δύο υπάλληλοι του Προξενείων των ΗΠΑ στην Τουρκιά, ως… γκιουλενιστές. Και δεν κρύβεται πίσω από κάποιον αξιωματούχο, αλλά βγαίνει ευθέως και λέει «Ήταν δική μου απόφαση να συλληφθούν ως Γκιουλενιστές», προκαλώντας στα ίσια τους Αμερικανούς!

Συμπέρασμα 1ον: Δυστυχώς, οι Τουρκαλάδες έχουν την τύχη να κυβερνώνται από έναν αληθινό ηγέτη!

Συμπέρασμα 2ον: Κάθε σύγκριση του Ερντογάν Πασά με τους αμερικανόδουλους γραικύλους των Αθηνών (νυν και πρώην), που δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να διαλέξουν τα αμερικάνικα συμφέροντα όταν αυτά συγκρούονται με τα ελληνικά, είναι σαν να συγκρίνει κάποιος τη μέρα με τη νύχτα!