ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γράφει ο Α.Γ.Π.

Λάσπη στον ανεμιστήρα, για μία ακόμη φορά από τα αργυρώνητα ΜΜΕ, αποδείχτηκε η «ρατσιστική», «δολοφονική» επίθεση στον σκουρόχρωμο λαθρομετανάστη στον Ασπρόπυργο.

Οι δράστες δεν ήταν τελικά Χρυσαυγίτες, όπως αποδείχτηκε μετά τη σύλληψη και ταυτοποίησή τους, αλλά μέλη συμμορίας διαφορετικής φυλετικής προέλευσης (πάντα «εισαγόμενοι» ως αναμέναμε) και διαφορετικής δερματικής απόχρωσης.

Σε μια περιοχή που μαστίζεται από την παραβατικότητα διαφόρων ευπαθών (ρομά, ή εισαγόμενων «φουκαράδων»), με την ανοχή της αστυνομίας ή την αδυναμία της να αντιμετωπίσει την παραβατικότητα.

Δεν ξεχνούμε βέβαια την, στ’ αλήθεια ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. μας με θύματα (σοβαρά τραυματισμένα), τρεις συναγωνιστές και μία συναγωνίστρια, γεγονός που κρύφτηκε επιμελώς και ξεδιάντροπα, από τους υπαλλήλους των νταβατζήδων της ενημέρωσης.

Δεν περιμένουμε κανένα συγγνώμη από τους ξεπουλημένους ανθέλληνες, ούτε από τους κάθε λογής υπαλλήλους του καθεστώτος. Έτσι κι αλλιώς συμμορίτες είναι, της ίδιας ξενόδουλης παρέας που έφτασε την Αιώνια Πατρίδα μας στο σημερινό χάλι και το Λαό των Ελλήνων, αντί να είναι πρωτοπόρος να έχει γίνει ουραγός.

Για μία ακόμη φορά λοιπόν το σύνθημά μας, είναι η μοναδική απαίτηση του Λαού μας και η λύση για λευτεριά, Εθνική ανάταση και ανασυγκρότηση! Γι αυτό λοιπόν…

Η Χρυσή Αυγή στην εξουσία για να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ο τόπος!!!