ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΠΟΝΑΣ; ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Τον τρόμο και τον πανικό του διεθνούς νεοταξίτικου συστήματος εξουσίας για την δυναμική επανεμφάνιση των Ισπανών εθνικιστών, εκφράζει σε δημοσίευμά του το newsitτου –πρώην κνίτη- Ευαγγελάτου. Δείτε πως… πονάει: 

«Ισπανία: Οι ναζί βγήκαν από το… καβούκι τους και «πλημμύρισαν» τους δρόμους σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη.

Νεοναζί στη Βαρκελώνη. Νεοναζί και στη Μαδρίτη. Ναζιστικοί χαιρετισμοί και χιτλερικά συνθήματα στις διαδηλώσεις κατά της απόσχισης της Καταλονίας. Οι Ισπανοί ναζί εκμεταλλεύονται το διχασμό στην Ισπανία.

Οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου. Στις διαδηλώσεις που έγιναν τις προηγούμενες μέρες σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη κατά της απόσχισης της Καταλονίας από την Ισπανία, οι Ισπανοί ναζί έκαναν την εμφάνισή τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Το ίδιο είχε γίνει και στις διαδηλώσεις μια μέρα πριν από το δημοψήφισμα στην Καταλονία.

Βγήκαν από το… καβούκι τους.

Αυτή τη φορά ήταν περισσότεροι. Ναζιστικοί χαιρετισμοί και συνθήματα όπως το περίφημο «siegheil». Όλα το «όνομα» της ενωμένης Ισπανίας.

Ανθρώπους κάθε ηλικίας να υψώνουν το δεξί χέρι. Όπως χαιρετούσαν οι ναζί. Όπως χαιρετούσαν οι φασίστες επί Φράνκο. Με το χέρι που δεν… ύψωναν, κρατούσαν σημαίες της Φάλαγγας που κυβερνούσε τη χώρα επί Φράνκο.

Ίδιο το σκηνικό και στη διαδήλωση που έγινε την Κυριακή (08.10.2017) στη Βαρκελώνη. Υψωμένα χέρια σε φασιστικό χαιρετισμό».

Πάρτε το χαμπάρι κομμούνια, νυν και πρώην: η Ευρώπη ξύπνησε και η Ισπανία δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση!

Κι αν… πονάτε Ευαγγελάτοι, ξυδάκι!