ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ! ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ»;

Χρόνια τώρα το φωνάζουμε, πως η νουδούλα είναι η καλύτερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Δικαιωνόμαστε, καθώς την ίδια διαπίστωση κάνουν πλέον και στο antinews!

Έτσι, εμπεριστατωμένο άρθρο με τίτλο «» δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα των σαμαρικών και σας παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του:

«Τελικά αυτό το κόμμα δεν έχει σωτηρία. Πως αλλιώς να εξηγηθούν τα συνεχόμενα λάθη της ηγεσίας της ΝΔ; Από τη μία πατάει τη μπανανόφλουδα που της πέταξε ο Τσίπρας με την… φυλομετάβαση και από την άλλη σε μια προσπάθεια να δείξει ότι ανανεώνει το επικοινωνιακό της επιτελείο επιλέγει ό,τι πιο συστημικό και φθαρμένο υπάρχει.

Όπως γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο, η ΝΔ είχε μία ιστορική ευκαιρία να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την… φυλομετάβαση με ένα ξεκάθαρο «Όχι» και να μην πέσει στην παγίδα που της έστησε ο Τσίπρας. Δυστυχώς επέλεξε να θολώσει τα νερά και κατέβασε δική της πρόταση μέσω της οποίας αποδέχεται ο Βαγγέλης να γίνει Ανδρομέδα, από τα 18 κι όχι από τα 15.

Προφανώς δεν τους πληροφόρησαν οι επικοινωνιολόγοι στην Πειραιώς ότι οι δεξιοί, κι όχι μόνο, δεν έχουν ανέβει στα κάγκελα λόγω της ηλικίας του… κοψίματος των «εργαλείων». Άλλα επειδή διαφωνούν με την ουσία του νομοσχεδίου. Δεν γουστάρουν ο άντρας να γίνεται γυναίκα με μια απλή αίτηση. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν οι φωστήρες που θέλουν να μας σώσουν από τη λαίλαπα του Τσίπρα; Δεν αντιλαμβάνονται ότι με την στρατηγική που επέλεξαν θίγουν τα ιερά και όσια της πατρίδας και πλήττουν βάναυσα τον θεσμό της οικογένειας; Τον πυλώνα και ακρογωνιαίο λίθο δηλαδή που κρατάει αρραγές το ελληνικό έθνος – κράτος;

Μάλλον θα ανοίξει σαμπάνιες απόψε ο Αλέξης, γιορτάζοντας την επιτυχίας της προβοκάτσιας του. Στην Πειραιώς, προφανώς, θα πρέπει να φορέσουν… μαύρες πλερέζες γιατί με μία κίνηση έδιωξαν όλη τη δεξιά από το κόμμα. Προτίμησαν οι αθεόφοβοι να προσκυνήσουν την μειοψηφία της ανωμαλίας, αντί να αγκαλιάσουν την δεξιά πλειοψηφία, η οποία δεν ζητούσε τίποτε άλλο παρά ένα μικρό νεύμα για να τους ψηφίσει. Δεξιά φωνάζουν σε ΗΠΑ και Ευρώπη, αριστερά ακούνε στη ΝΔ…

Πλέον η απογοήτευση για τις επιλογές του κόμματος χτυπάει κόκκινο. Φαίνεται ότι κι εμείς είχαμε αυταπάτες, ότι η ΝΔ θα έβαζε μυαλό από τα λάθη του παρελθόντος και θα τσάκιζε τον ολετήρα Τσίπρα. Δυστυχώς, δεν αντιληφθήκαμε ότι όταν παραμένεις για δεκαετίες στη γυάλα του συστήματος και της εξουσίας, είναι δύσκολο να ακούσεις τις φωνές των πολιτών».

Βασικά, συμφωνούμε! Εφόσον, λοιπόν, και καθ’ ομολογίαν των ίδιων των νεοδημοκρατών η νουδούλα δεν εκφράζει τους Έλληνες πατριώτες κι έχει μετατραπεί σε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή είναι πλέον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ γι’ αυτούς!