ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ!

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Άνοιξαν διάπλατα τα σύνορα και επέτρεψαν στις στρατιές των τριτοκοσμικών εισβολέων να κατακλύσουν τα νησιά, τις πόλεις, τις πλατείες,  τις γειτονιές μας. Οικονομικά κονδύλια τα οποία θα μπορούσαν να ανακουφίσουν τις χιλιάδες των αναξιοπαθούντων Ελλήνων, χρησιμοποιήθηκαν για τους καταυλισμούς, τη σίτιση και την υγειονομική περίθαλψη των λαθρομεταναστών. Απώτερος στόχος τους ήταν η φυλετική και πολιτισμική αλλοίωση, η δημιουργία μιας Βαβέλ, ενός μωσαϊκού εθνοτήτων και γλωσσών, μέσα στο οποίο η Ελληνική Φυλή καθημερινά θα συρρικνώνονταν , θα παράκμαζε και εν τέλει θα χάνονταν. Εθνομηδενιστές και μισέλληνες, αρνητές της Πατρίδας και της Φυλής τους, δέσμιοι και υποχείρια των νοσηρών συμπλεγμάτων και των στρεβλών ιδεοληψιών τους, προσπάθησαν να ξεριζώσουν από την καρδιά των Ελλήνων την αγάπη για τον Τόπο και να διαγράψουν την ισχυρή Ιστορική συνείδηση.

Ο επόμενος στόχος τους ήταν η Ορθοδοξία, ο έτερος Ισχυρός πυλώνας του Ελληνισμού. Η απόλυτη μέριμνά τους κινήθηκε στην παρόπλιση και στον εξοστρακισμό της διδασκαλίας των Θρησκευτικών και μέσω αυτών της εξασθένησης της Ομολογίας των Χριστιανών. Παρόλο που δίστασαν να στραφούν ευθέως εναντίον της Εκκλησίας, οι όλες τους ενέργειες σκιώδεις και δόλιες, επιζητούσαν να διαβρώσουν τη Δύναμη εκείνη που εμψύχωσε και ενδυνάμωσε πνευματικά και υλικά τους προγόνους μας στον Αγώνα τους εναντίον των βαρβάρων κατακτητών.  Επιπλέον πάσχισαν να κλονίσουν τα θεμέλια της κοινωνίας, διασαλεύοντας και καταρρίπτοντας το Ιερό ζεύγος, το αρσενικό και το θηλυκό, την κλείδα της ισορροπίας του Σύμπαντος που ενυπάρχει σε όλες τις θρησκείες του κόσμου.

Τι επιδιώκουν;

Επιδίωξή  τους  είναι να οδηγήσουν την Ελληνική κοινωνία στην απόλυτη παρακμή και στην ρυπαρότητα δημιουργώντας πολίτες χωρίς Εθνική συνείδηση, χωρίς Φυλετική υπερηφάνεια, χωρίς Πίστη, χωρίς φύλο, ανδρείκελα και υποχείρια της πιο σαρδόνιας και πιο σκοτεινής εξουσία που γνώρισε αυτός ο Τόπος. Μια κοινωνία χωρίς αρχές και χωρίς αξίες, χωρίς αισιοδοξία και ελπίδα. Μια κοινωνία δυστυχισμένων πλασμάτων, μια ζούγκλα όπου εξαμβλώματα και τέρατα θα συνωστίζονται στους δρόμους και στα μέσα μαζικής μεταφοράς και ενίοτε θα κατασπαράζονται μεταξύ τους, αφού δεν θα υπάρχει ούτε νόμος ούτε τάξη. Ακροαριστεροί συμμορίτες, φανατικοί μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, εγκληματίες και δολοφόνοι, άτομα ακαθαρίστου φύλου και ερωτικής ταυτότητας θα συγκροτούν ένα τεράστιο γκέτο που θα στραγγαλίζει κάθε τι υγιές και ζωντανό. Μια κοινωνία του σκότους που θα εξορκίσει το φως για να συντηρεί και να τρέφει τις στρατιές από τα πλάσματα της νύκτας.

Όσο υπερβολικό και αν σας φαίνεται, όσο κινηματογραφικό και φανταστικό, δυστυχώς είναι η αλήθεια, είναι αυτό που έρχεται, αυτό που πλησιάζει. Ήδη μπορούμε να οσμιστούμε τα βρωμερά του χνώτα, ήδη η σήψη πλανιέται στην ατμόσφαιρα.

Θα παραμείνουμε λοιπόν απαθείς θεατές, θα το αφήσουμε να μας καταλάβει και να μας καταδικάσει στους επτά κύκλους της Κόλασης;

Ας θυμηθούμε όλοι το σύνθημα των Βυζαντινών Ιπποτών «Ο σταυρός Νικά». Ας θυμηθούμε το όραμα του Μεγάλου Κωνσταντίνου στην Μουλβία Γέφυρα: «Εν τούτω Νίκα».