ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΡΧΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΗ, ΔΕΙΛΟ  ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟ ………ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ  (;;;), ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ»

Πηγή: Εφημ. «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» 6/10/2017

«O ΚΗΠΟΥΡΟΣ του ΓΑΠ Γιάννης Ραγκούσης… κάλεσε την Εκκλησία να μπεί μπροστά  σ’ αυτή τη νέα εποχή, που πρέπει να ξεκινήσει η Ελλάδα….Ποιά είναι η νέα εποχή του κηπουρού Ραγκούση; …Τα παιδιά  αλλάζουν φύλο στα 15 για να κάνουν τα κορμιά τους χωράφια και να τα οργώνουν οι παιδεραστές»

(βλ. Εφημερίδα Δημοκρατία, 06.10.2017, σελ. 36, στήλη Ηρεμολόγιο)

«Εάν η Εκκλησία θέλει να με σύρει στα Δικαστήρια, είμαι εδώ»!

 (Ιω. Ραγκούσης, Star TV, Ειδήσεις, Κυριακή 08/10, ώρα 20.20′)

***

__________Αγαπητέ «κηπουρέ του ΓΑΠ», όπως σε αποκαλούν τα ΜΜΕ, είναι αλήθεια, ότι από το στόμα σου βγήκαν τα παρακάτω λόγια;

  «…Προσωπικά, έχω συναντήσει εκπροσώπους της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας -σε ανώτατα κλιμάκια, ακόμη και Μητροπολίτες-, οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν. Τους αναγκάζουν να το κρύβουν….Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή είναι η θέση μου» (βλ. εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 05.10.2017, σελ. 7);

_________Η Ιερά Σύνοδος, μέ εξώδικο έγγραφο, σε κάλεσε να καταθέσεις ονόματα κλπ στοιχεία για όσα ανερυθρίαστα είπες  πρό ημερών και τα οποία παραθέτω παραπάνω σε κίτρινο πλαίσιο.

_____Εσύ όμως, διά του Δελτίου Ειδήσεων των σταθμών TV χθές βράδυ, απέφυγες να απαντήσεις!   με ξεχωριστή αναίδεια έδωσες μια εντελώς απαράδεκτη απάντηση: «Εάν η Εκκλησία θέλει να με σύρει στα Δικαστήρια, είμαι εδώ»! Αυτή δεν είναι απάντηση από ΕΝΑ ΑΝΔΡΑ! 

_________Ανεξαρτήτως, λοιπόν,  από την αντίδραση της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας μας, ως Μέλος της Ιεραρχίας σε προκαλώ

ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ

 να μου απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα:

Διαβάστε περισσότερα στο http://mkka.blogspot.gr