ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ», ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ… «ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΦΥΛΟΥ»!

Είναι πολλές (και σε πολλούς – Ερντογάν Πασά, Σόρος, Μέρκελ, Τραμπ και δε συμμαζεύεται…) οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η κατοχική συγκυβέρνηση των δωσιλόγων και τρέχει να τις προλάβει όλες!

Έτσι, σήμερα το δίδυμο της εθνικής και κοινωνικής καταστροφής (Τσίπρα – Καμμένου)  επανέφερε την προδοτική τροπολογία για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», «κολλώντας» την στο νομοσχέδιο για την… «διόρθωση ταυτότητας φύλου» που ψηφίζεται αύριο από την Ολομέλεια της Βουλής.

Η διάταξη υποχρεώνει τα ελληνικά δικαστήρια να επανεξετάζουν υποθέσεις για τις οποίες έχουν αποφασίσει τελεσίδικα εάν ο ενδιαφερόμενος δικαιωθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Συγκεκριμένα, εάν η τροπολογία ψηφιστεί, στην περίπτωση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» –  την διάλυση της οποίας έχει αποφασίσει τελεσίδικα ο Άρειος Πάγος – τα ελληνικά δικαστήρια οφείλουν να δεχθούν ως νέο στοιχείο την απόφαση του ΕΔΑΔ που δικαιώνει την διοίκηση του συλλόγου και να ανοίξουν ξανά τον φάκελο της υπόθεσης ώστε να εξετάσουν εάν πρέπει να αναγνωριστεί και να λειτουργεί επίσημα.

Και βέβαια, η αναμενόμενη αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» θα αποτελέσει την Κερκόπορτα για την αναγνώριση ως «τουρκικής» της –σύμφωνα με την Συνθήκη της Λωζάννης) μουσουλμανικής μειονότητας, αλλά και άλλων «μειονοτήτων» (όπως π.χ. της «μακεδονικής»)!

Δεν είναι αφελείς ούτε έχουν… αυταπάτες, είναι συνειδητοί προδότες με συγκεκριμένη αποστολή να διαλύσουν την Ελλάδα!