ΟΙ «ΠΡΟΘΥΜΟΙ» ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 5.000 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

Δε φτάνει που οι Τσιπροκαμμένοι έχουν αποδεχθεί το κλείσιμο των ευρωπαϊκών συνόρων, με αποτέλεσμα όσα «προσφυγάκια» καταφτάνουν στην Ελλάδα να παραμένουν εδώ, αλλά όπως αποκαλύπτεται έχουν δεχθεί να κρατάνε στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων» και όσα «προσφυγάκια» έχουν πάρει την άδεια της γερμανικής Υπηρεσίας Μετανάστευσης να μεταβούν στην Γερμανία, στο πλαίσιο επανένωσης οικογενειών, όπως προβλέπει το «Δουβλίνο» (επανένωση των οικογενειών εντός 6μήνου, όταν μέλη τους βρίσκονται σε διαφορετικές χώρες της Ε.Ε.)!

Και δεν είναι ούτε πέντε, ούτε δέκα, αλλά συνολικά 4.950, κυρίως Σύριοι!

Να σημειωθεί, πως μέχρι σήμερα μόλις 322 «προσφυγάκια», ήτοι ποσοστό 6,5%, μετέβησαν από την Ελλάδα στην Γερμανία, σύμφωνα με απάντηση της γερμανικής κυβέρνησης σε σχετική επερώτηση που έγινε στη βουλή!

Την «εξυπηρέτηση» αυτή έχει ζητήσει από τους «πρόθυμους» των Αθηνών ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ, μέχρι τις γερμανικές εκλογές – για ευνόητους λόγους… Αλλά οι εκλογές πέρασαν και η φράου Μέρκελ κάνει το κορόιδο! Προφανώς, βασιζόμενη στην «αλληλεγγύη» των εδώ γραικύλων!