ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΣΑΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Κάλεσμα προς όλους τους κατοίκους της Σάμου απευθύνει η ομάδα «ΣΑΜΟΣ ΣΟΣ», για τις 22 Οκτωβρίου στην Πλατεία Πυθαγόρα στις 19.00 το απόγευμα. Φυσικά, ο λόγος της κινητοποίησης είναι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα του νησιού, η λαθρομετανάστευση.

Αναλυτικά το κάλεσμα έχει ως εξής:

«ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΙΑ:

Προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία, θυσίασε τα Νησιά μας  και συμφώνησε να γίνουν ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΨΥΧΩΝ, με ότι αυτό συνεπάγεται. Το δήλωσαν καθαρά, παλαιότερα ο Κος Μουζάλας λέγοντας ότι οι μετανάστες ήρθαν στα Νησιά ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ και πρόσφατα ο Κος Λάμπρου με τον Κο Κακλαμάνη, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, των Αθηνών και τις Σάμου, συμπληρώνοντας μάλιστα, ότι θα επιδιώξουμε την ΩΣΜΩΣΗ (ενσωμάτωση) των μεταναστών με τους ντόπιους πληθυσμούς.

Κρατά ΟΜΗΡΟΥΣ πάνω από 4000 μετανάστες, σε απαράδεκτες, τριτοκοσμικές  συνθήκες διαβίωσης, αλλοιώνοντας την σύνθεση του πληθυσμού στην ευαίσθητη περιοχή μας, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ, εν όψει του Χειμώνα, σε οργανωμένα κέντρα της ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ.

Ανέθεσε την φύλαξη των συνόρων μας στην FRONDEX και ΟΧΙ στον Ελληνικό Στρατό, ή τουλάχιστον εν συνεργασία με αυτόν.

Επέτρεψε στην FRONDEX και στις ΜΚΟ να ενεργούν ΠΑΝΩ από τους νόμους, χωρίς η Αστυνομία να επιτρέπεται να τις ελέγξει!!!! Έτσι στην Σάμο έχουμε μια  ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Το σύνθημα της Κυβέρνησης είναι: ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΑΠΟΔΟΧΗ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ, των μεταναστών. Δηλαδή σε τρία στάδια. Το πρώτο στάδιο, της ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, επετεύχθη και με την δική μας συμπαράσταση, ΤΩΡΑ βρισκόμαστε στο δεύτερο στάδιο της ΑΠΟΔΟΧΗΣ.

ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ Κύριοι της Κυβέρνησης ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!! Το δικό μας σύνθημα είναι: ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ, ΠΡΟΩΘΗΣΗ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

ΣΑΜΙΑΚΕ ΛΑΕ, ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ».