Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ» ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

Σε ανάρτησή μας προ εβδομάδος, αναφερόμενοι στην πραγματική επιδημία ρατσιστικών επεισοδίων μεταξύ «προσφύγων» -και ειδικότερα μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών, μόνο στην Πάτρα τη βδομάδα που μας πέρασε είχαμε τρία μαχαιρώματα!- ολοκληρώναμε ως εξής:

«Σύμφωνα με πληροφορίες μας, δραματική έκκληση «αντιρατσιστών» σε… απελπισία απευθύνθηκε προς την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, να μεριμνήσει ώστε να μην συλλαμβάνονται οι αλλοδαποί μαχαιροβγάλτες που συμμετέχουν στα διάφορα ανά την χώρα ρατσιστικά επεισόδια, για να καθίσταται δυνατή η απόδοση της ευθύνης σε «χρυσαυγίτες», «Τάγματα Εφόδου», κ.τ.λ.».

Καθόλου τυχαία…

Εδώ και δύο μέρες, λοιπόν, έχει γεμίσει το διαδίκτυο με μια «είδηση» περί «ρατσιστικής επίθεσης χρυσαυγιτών» κατά Πακιστανών στην Γκορυτσά Ασπροπύργου.

Την «είδηση», συνοδευόμενη από όντως σκληρές εικόνες των θυμάτων, έσπρωξαν στα «πρόθυμα» καθεστωτικά ΜΜΕ τα γνωστά ενεργούμενα της αμερικανικής πρεσβείας στην Ελλάδα (ΚΕΕΡΦΑ, συνιστώσα της ΑΝΤΑΡCIA).

Το πιο πιθανό, είναι να δέχθηκαν τα θύματα επίθεση από άλλους αλλοδαπούς, αγνώστους και μέχρι στιγμής ασύλληπτους και να «πείσθηκαν» με κάποιον τρόπο (και υπάρχουν πολλοί, ειδικά για την περίπτωση δύστυχων ανθρώπων…) από τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές» να πουν ότι δήθεν τους χτύπησαν χρυσαυγίτες, για να δημιουργηθούν εντυπώσεις!  

Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε ειλικρινά να βρεθούν οι δράστες της αποτρόπαιης επίθεσης. Και να δούμε τότε ποιοι θα κρυφτούν μπας και γλιτώσουν την ξεφτίλα!