ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ… Α ΛΑ ΚΑΡΤ!

 

Γράφει ο Νικόλαος Σκαντζός

Παρακολουθώ, την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη (από τα κανάλια μας ;) και προσπαθώ να καταλάβω από τις περιγραφές που κάνουν οι εκδιδόμενες της δημοσιογραφίας, τι είδους άνθρωποι είναι οι συλληφθέντες απαγωγείς.

Ένας ήταν πρώην υπάλληλος του Λεμπιδάκη !

Οι υπόλοιποι: ένας μεσίτης ( μαζί με την κόρη του, ενεργό μέλος του κινήματος πλειστηριασμών!), ένας έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ένας Ιδιοκτήτης στριπτιτζάδικου, ένας κτηνοτρόφος, ένας Πακιστανός, ένας γνώριμος της Αστυνομίας από την υπόθεση απαγωγής Παναγόπουλου και ένας ποινικός που έχει εμπλακεί σε βομβιστικές επιθέσεις.

Μιλάμε δηλαδή για μιά οργανωμένη εγκληματική Κρητική συμμορία, οποίοι είχαν απαγάγει έναν συμπατριώτη τους και τον κρατούσαν αλυσοδεμένο, για έξι……μήνες.

Όλο αυτό το διάστημα τρομοκρατούσαν τον ίδιο και τους οικείους του με την απειλή ότι αν δεν παραδώσουν τα υπέρογκα λύτρα, θα ακολουθούσε ο… θάνατος !

Βεβαίως δεν μας δείχνουν τα πρόσωπά τους, ούτε λένε τα ονόματά τους, με την δικαιολογία του τεκμηρίου αθωότητας.

Αν πάμε πίσω δύο χρόνια και φέρουμε στη μνήμη μας την στημένη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, ή και αν αναζητήσουμε στο διαδίκτυο τα σχετικά βίντεο, εκεί θα δούμε και τα πρόσωπα και τα ονόματα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και τους αστυνομικούς να τους κρατάνε σφικτά και τα ζούμ των καμερών στα χέρια με τις χειροπέδες και όλο το σόου: σύλληψη, συνοδεία, φυλάκιση, διαπόμπευση, σε Πανελλήνια μετάδοση.

Ποίων;

Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που τους είχαν εκλέξει 500.000 Έλληνες, για να τους εκπροσωπήσουν στη Βουλή!

Εκεί τότε ίσχυε το τεκμήριο της αθωότητας ;

ΟΧΙ, το παρέκαμψαν οι «δημοκράτες» Σαμαροβενιζέλοι, επειδή οι συλληφθέντες ήταν Χρυσαυγίτες κι ας ήταν και Βουλευτές .

Αναρωτιέμαι:  πού θα μας οδηγήσει αυτή τη «Δημοκρατία», του » Συνταγματικού τόξου», που προστατεύει τον Πακιστανό απαγωγέα και λαθρομετανάστη μαζί με τον ιδιοκτήτη στριπτιτζάδικου, τον βομβιστή, τον πρώην απαγωγέα και διαπομπεύει τους Εθνικιστές Βουλευτές;