ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑ ΚΑΙ Ο «ΦΙΛΟΣ» ΜΑΔΟΥΡΟ… ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ!

Κάνε φίλο να δεις καλό! Οι Τσιπροβλαμμένοι έβαλαν τα… στήθια τους μπροστά, τον υπερασπίστηκαν αναφανδόν, μέχρι και στην Ευρωπαϊκή Ένωση έθεσαν βέτο για το χατίρι του, αλλά αυτός «αλλού τρώει και πίνει κι αλλού πάει και το δίνει»!

Ο λόγος για τον «καλό» δικτάτορα Μαδούρο, που πέρασε από τη γειτονιά μας αλλά δεν έριξε ούτε μια ματιά στους Τσιπροβλαμμένους θιασώτες του! Τι να τους κάνει τους… χλεχλέδες; Αυτοί είναι μόνο για… ζήτω!

Στην Τουρκιά πήγε –ο… αχάριστος!- και προσκύνησε τον Ερντογάν Πασά!

Έτσι, μετά την συνάντησή του με τον Πασά, ο Μαδούρο επισήμανε το… κοινό όραμα που μοιράζεται μαζί του, για έναν «διαφορετικό κόσμο».

«Επιθυμούμε να ξεκινήσει μια νέα εποχή στις σχέσεις μεταξύ της Βενεζουέλας και της Τουρκίας» είπε ο Μαδούρο κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου με τον Ερντογάν. «Πιστεύουμε σε έναν διαφορετικό κόσμο, έναν καλύτερο κόσμο. (…) Αυτό δεν είναι μονάχα δυνατό, είναι απαραίτητο» υπογράμμισε, κάνοντας λόγο για έναν «πολυπολικό κόσμο όπου καθένας μπορεί να βρει τη θέση του».

Ο δε Πασάς, πήρε το μέρος του δικτάτορα στην διένεξη με το λαό του και αναφέρθηκε στην οικοδόμηση ενός ισλαμικού τεμένους στο Καράκας, σε αντάλλαγμα της υποστήριξής του.

Συμπερασματικά, με τα ΝΟΥΜΕΡΑ δεν ασχολείται κανείς!