ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Σάλο προκάλεσε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρώμη η περίπτωση  μιας νέας μητέρας που κυριολεκτικά  την πέταξαν έξω από το σπίτι της ( την έκαναν έξωση) για να βάλουν μέσα παράνομους μετανάστες.

Η περίπτωση αυτή δεν είναι η μόνη παρόμοια περίπτωση καθώς υπάρχουν πολλοί με πολύτεκνες ιταλικές οικογένειες που διαμαρτύρονται ότι τους βγάζουν από τα σπίτια τους για να στεγάσουν παράνομους μετανάστες. Και το  πιο άσχημο σε όλα αυτά είναι ότι οι διωκόμενοι δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους καθώς η δικαιοσύνη και οι νόμοι είναι πλέον με το μέρος των παράνομων μεταναστών.

Η κατάσταση  με τις εξώσεις  έχει πλέον ξεφύγει από κάθε  έλεγχο και θυμίζει ανάλογες καταστάσεις σε Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Για το ίδιο σοβαρό ζήτημα των παράνομων μεταναστών στο Κεμπέκ του Καναδά  ο κόσμος έχει αρχίσει και ξεσηκώνεται και να  αντιδρά έντονα  στην ανεξέλικτη ροή τους. Όπως αναφέρουν έχουν ξεσηκωθεί γιατί βλέπουν να παραβιάζεται  βάναυσα η παραδοσιακή τους κουλτούρα και ο τρόπος ζωής που ζούσαν μέχρι τώρα.

Ας μην επαναπαυόμαστε. Σύντομα θα ζήσουμε τέτοιες… πολυπολιτισμικές καταστάσεις και στην Ελλάδα.