ΟΙ «ΣΚΛΗΡΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΥ

Οι «σκληροί της δεξιάς» και τα κόκκινα φανάρια του πολιτικαντισμού

Από την 25η Ιανουαρίου 2015 γνωρίζαμε πολύ καλά πως η τύχη της χώρας παραδόθηκε από τη συμμορία του Αντώνη στα χέρια μιας παρέας ανθελλήνων και μιας άλλης, ξοφλημένων πολιτικάντηδων, που διψούσαν για μια υπουργική καρέκλα, με μοναδικό τους μέλημα το πώς θα ισοπεδώσουν την ήδη «βομβαρδισμένη» Ελλάδα.

Ενώ κατέστρεψαν την οικονομία της χώρας, καταδικάζοντας τους Έλληνες στην πείνα και την εξαθλίωση, διέλυσαν και την Παιδεία εξασφαλίζοντας έτσι ένα μέλλον… ανύπαρκτο. Έπειτα, ακολούθησε η διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας με τις χιλιάδες των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και την εγκατάστασή τους, σπαταλώντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από το δημόσιο χρήμα για την διαμονή και τη διατροφή τους. Δεν έφτανε όμως αυτό. Κύριος στόχος τους ήταν και είναι ο εκφυλισμός της κοινωνίας, με τον θεσμό της οικογένειας να παραμένει το πιο δύσκολο εμπόδιό του.

Έτσι λοιπόν, ψήφισαν το περιβόητο «Σύμφωνο συμβίωσης» επιτρέποντας τον γάμο σε ομοφυλοφίλους, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και το άθλιο νομοθέτημα που θα τους επιτρέπει να υιοθετούν και παιδιά, καταλύοντας έτσι οριστικά το φυσιολογικό πρότυπο της οικογένειας. Και εκεί λοιπόν που πιστεύουμε πως τα έχουμε δει όλα, φέρνουν νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου και μάλιστα από την ηλικία των 15 ετών! Θα μπορεί δηλαδή το 15χρονο που δεν έχει καν δικαίωμα ψήφου, δικαίωμα για απόκτηση διπλώματος οδήγησης, να αλλάζει την ταυτότητά του και από «Μπάμπης» να γίνεται «Αγλαΐα» ή από «Ελενίτσα», «Παναγής».

Η Χρυσή Αυγή, η μόνη φωνή αντίστασης, όπως ήταν αναμενόμενο, καταψήφισε το εν λόγω νομοθετικό έκτρωμα, ενώ η πατριδοκάπηλη Ν.Δ. το υπoστηρίζει, με την μόνη «ανησυχία» για το αν θα μπορεί μετά κάποιος που έχει κάνει ήδη αλλαγή φύλου, να γίνει από «Παναγής» ξανά «Ελενίτσα». Γιατί κόπτεστε κύριοι; Μήπως επιθυμούν τα τέκνα σας (και οι βουτυρομπεμπέδες της δεξιάς και οι «επαναστάτες» της αριστεράς) κατά την ηλικία στράτευσης να διαγράφονται από τα μητρώα αρρένων, ώστε να αποφύγουν τη στράτευση, και έπειτα να επιστρέφουν στο ανδρικό «κλαμπ»; Λέμε εμείς τώρα… μήπως;

antepithesi.gr