ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Όταν η νοοτροπία του ραγιαδισμού και της υποταγής καλλιεργείται στο Λαό μέσω της δημόσιας εκπαίδευσης και της ανηλεώς βομβαρδιστικής προπαγάνδας των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τότε είναι αναπόφευκτο το Κράτος να γίνεται έρμαιο ξένων κέντρων τα οποία σαφώς και δεν υπηρετούν τα εθνικά μας συμφέροντα.

Προτού όμως κατηγορήσουμε τους ξένους για παρέμβαση στα ελληνικά εσωτερικά ζητήματα, οφείλουμε να είμαστε αντικειμενικοί και δίκαιοι: οι ξένοι βρίσκουν και τα κάνουν! Εάν δεν υπήρχαν οι πρόθυμοι «καλοθελητές» εντός των τειχών, τότε καθίσταται σαφές πως κανένα από τα νομοθετικά εκτρώματα τα οποία ψηφίζονται από τα κόμματα του υποτιθέμενου «δημοκρατικού» τόξου δεν θα μπορούσε να περάσει, σύμφωνα πάντοτε με την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

Η νομοθέτηση ωστόσο, ήτοι η κρατική επιβολή δια του νόμου, είναι παράμετρος μόνο του γενικότερου σχεδίου απώτερος στόχος του οποίου είναι όσα αντεθνικά νομοθετούνται να καταστούν συνείδηση του Λαού μας. Υπό αυτό το πρίσμα, δεν είναι η νομοθέτηση το μείζον πρόβλημα για την Πατρίδα και το Λαό ή εν γένει για το Ελληνικό Έθνος, νομοθέτηση η οποία μπορεί να ακυρωθεί με νέα νομοθέτηση, αλλά αντίθετα το μείζον είναι η καλλιέργεια μιας συγκεκριμένης νοοτροπίας στο Λαό μας η οποία και επιχειρείται μέσω των κρατικών θεσμών και μηχανισμών.

Η ανωτέρω εισαγωγή κρίνεται επιβεβλημένη για να αντιληφθεί και να κατανοήσει κανείς τον τρόπο δράσης των ξενοκίνητων δυνάμεων οι οποίες δρουν στο εσωτερικό του Κράτους υπό μορφήν πέμπτης φάλαγγος. Πολύ περισσότερο όμως βοηθά στο να ερμηνευτούν ενέργειες και πράξεις οι οποίες παρουσιάζονται ως δείγματα σεβασμού και προοδευτικότητος, ενώ επί της ουσίας δεν αποτελούν παρά συγκεκαλυμμένη ευθεία επίθεση στο Λαό και την Πατρίδα μας, στην Ιστορία, στον Πολιτισμό, στην Ταυτότητα και στην κουλτούρα μας.

Αφορμή για όσα αναφέρονται παραπάνω στάθηκε ένα γεγονός το οποίο έλαβε χώρα στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς, κατά την πρόσφατη επίσκεψη στην πόλη του πρέσβη των ΗΠΑ, προκειμένου να ενημερωθεί από τις τοπικές αρχές για την πορεία της εργολαβίας που ανέλαβε ο δήμος Λεβαδέων και αφορά την μόνιμη εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Κατά τη διάρκειά της, εκπρόσωπος της διοίκησης του νοσοκομείου (διοίκησης διορισμένης από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ) επισήμανε σε μια κρίση ειλικρίνειας την επιλεκτική ευαισθησία και την ρατσιστική αντιμετώπιση ασθενών, καθώς όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «όταν έχεις να κάνεις με πρόσφυγες προσπαθείς να είσαι πιο ευαίσθητος από πολιτισμικής άποψης»!

Ο κύριος αυτός όμως, δεν αρκέστηκε στην μεγαλόφωνη διακήρυξη πως ενεργεί με μεγαλύτερη ευαισθησία σε πρόσφυγες, προφανώς έναντι των Ελλήνων ασθενών, γεγονός που συνιστά διάκριση με βάση την εθνική καταγωγή, αλλά προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω, επιδιώκοντας να δώσει νουθεσίες προς τον Ελληνικό Λαό εις ότι αφορά τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφέρεται προς τους λαθρομετανάστες. Έκανε λοιπόν λόγο για ένα περιστατικό στο οποίο συμμετείχε και σύμφωνα με το οποίο κατά την επίσκεψη στο νοσοκομείο ενός ζεύγους λαθρομεταναστών για κάποια ιατρική εξέταση, ο ίδιος σε ένδειξη «σεβασμού προς τους μουσουλμάνους ασθενείς» έκρυψε το σταυρό του!

Στην ενέργεια του συγκεκριμένου γιατρού αντικατοπτρίζεται με τον αυθεντικότερο δυνατό τρόπο ο ραγιαδισμός μιας ολόκληρης σχολής «προοδευτισμού και πολιτικής ορθότητας», η οποία έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλο το πολιτικό φάσμα, εξουσιάζει και επιβάλλει με κάθε τρόπο τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης. Υπό το μανδύα ενός ψευδεπίγραφου «σεβασμού» τον οποίο οι εξουσιαστές απαιτούν από τους Έλληνες προς τους λαθρομετανάστες αλλά όχι από τους λαθρομετανάστες προς τους Έλληνες, το αντεθνικό Κράτος επιβάλλει τη θέλησή του ως δείγμα «ανθρωπισμού», ενώ επί της ουσίας πρόκειται για στυγνό ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων!

Εν κατακλείδι, πως είναι ποτέ δυνατόν οι φιλοξενούμενοι της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ (με τις ευλογίες πάντα και της ΝΔ) λαθρομετανάστες να σεβαστούν τους νόμους του Κράτους και τον Ελληνικό Λαό όταν το ίδιο αυτό Κράτος απαιτεί από τους Έλληνες να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις των λαθρομεταναστών, αντί να συμβαίνει το αντίθετο; Πως λοιπόν να μην οδηγείται κανείς στο συμπέρασμα ότι στο κοντινό μέλλον μετά την κατάργηση της προσευχής στα σχολεία πρόκειται να επιβληθεί η απαγόρευση των χριστιανικών εικόνων σε σχολεία και δημόσια κτίρια και εν τέλει ακόμη και η αφαίρεση του σταυρού από την Ελληνική Σημαία, τάχα ως «ένδειξη σεβασμού» προς εκείνους που εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα υπό το μανδύα του «πρόσφυγα»;

Πότε επιτέλους το Κράτος θα επιδείξει τον δέοντα σεβασμό προς τους Έλληνες, την Ορθόδοξη Χριστιανική μας Πίστη, την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: μόνο όταν το Κράτος αυτό γίνει Εθνικό, μόνο δηλαδή όταν η Χρυσή Αυγή αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου για να προασπίσει και να διαφυλάξει τα συμφέροντα του Λαού και της Πατρίδος!

Πηγή: Αντεπίθεση