ΠΡΟΕΔΡΟΣ EUROWORKING GROUP: ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ, Η ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

 

Μια ακόμα διάψευση των παραμυθιών που μας πουλάνε οι Τσιπροκαμμένοι και οι -επί χρήμασι εκδιδόμενοι!- διαδικτυακοί τους παπαγάλοι, ότι μόλις τελειώσει το Μνημόνιο (τον Αύγουστο του 2018) τελειώνουν όλα, έρχεται ξανά από επίσημα χείλη.

Αυτή τη φορά, από τον επικεφαλής τουEuroWorkingGroup, Τόμας Βίζερ, ο οποίος ήταν σαφής σε συνέντευξή του στη φυλλάδα «Έθνος», ο κ. Βίζερ. Ιδού: «Το πότε η Ελλάδα θα καταφέρει να φτάσει την αποπληρωμή στο 75% του χρέους εξαρτάται από τις συζητήσεις σχετικά με τις ωριμάνσεις αποπληρωμής. Δεδομένου του μεγάλου ποσού και των μεγάλων περιόδων ωρίμανσης της αποπληρωμής, πιστεύω ότι θα υπάρξει μια σειρά από ζητήματα στην περίοδο μετά το τέλος του προγράμματος που θα είναι πιο αυστηρή από ό,τι στην Ισπανία, για παράδειγμα».

Πρακτικά, όλα αυτά σημαίνουν πως η Ελλάδα θα είναι υπό αυστηρή Επιτροπεία για χρόνια και χρόνια – εφόσον συνεχίσουν να την κυβερνούν οι μνημονιακοί γραικύλοι!