Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟΒΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Μια φορά κι έναν καιρό, ο γνωστός Βρετανός συγγραφέας και ποιητής Σάμιουελ Τζόνσον, είχε πει πως: «Ο πατριωτισμός αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων».

Και που να’ ξερε πως θα δικαιωνόταν στην Ελλάδα του 2017!

Στριμωγμένος, λοιπόν, από παντού, μία για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη, την άλλη για την Jaguarστο Λονδίνο, την παράλλη για τη ρουλέτα, προχθές για την προέλευση των χιλιάδων ευρώ με τα οποία πληρώθηκε το ξενοδοχείο-παλάτι στο οποίο διέμεινε, ο πολιτικός απατεών κατέφυγε στον πομπώδη ψευτοπατριωτισμό των ταρατατζούμ (τζουμ-τζουμ)!

Βρήκε την ευκαιρία, λοιπόν, από την επέτειο της ανεξαρτησίας της Κύπρου και κατέβηκε στην Κύπρο, όπου έδωσε τα… ρέστα του. Μάλιστα, έστειλε και F16 για να μετάσχουν στους εορτασμούς, τάχα για να τονώσει το ηθικό των αδελφών μας Κυπρίων, αλλά στην πραγματικότητα για να κάνει ρεκλάμα στα ΜΜΕ, ως… υπερπατριώτης.

Κι είπε κιόλας πως για την Ελλάδα η Κύπρος δεν είναι ποτέ μακριά. Ατυχέστατη δήλωση για έναν πολιτικάντη που πέρασε τη μισή του ζωή στο κόμμα που ίδρυσε ο αρχιπροδότης Καραμανλής, που όταν πάταγε ο δεύτερος Αττίλας στην Κύπρο, τον Αύγουστο του 1974, είπε πως «η Κύπρος κείται μακράν»!