ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Πανηγυρίζουν στην ιστοσελίδα του σταλινικού Κούλογλου, για την νέα «έξωση» της Χρυσής Αυγής από τα γραφεία στην Ξάνθη:  

«Για δεύτερη φορά στην Ξάνθη, η Χρυσή Αυγή αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα γραφεία της στο κέντρο της πόλης.

Η πίεση που άσκησαν οι περίοικοι και η πόλη για το γραφείο που βρίσκεται στον τρίτο όροφο οικοδομής επί της κεντρικής οδού 28ης Οκτωβρίου, οδήγησε τον ιδιοκτήτη να τους απομακρύνει πριν από μερικές μέρες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τους συμβαίνει καθώς ήδη είχαν απομακρυνθεί από τα προηγούμενα γραφεία τους, λίγα μέτρα παραπέρα, για τους ίδιους λόγους…».

Τι εννοεί ο –σταλινικός!- «ποιητής» όταν μιλάει για «πιέσεις» που ασκούνται στους ιδιοκτήτες ακινήτων που νοικιάζουν γραφεία στην Χρυσή Αυγή; Προφανώς τις απειλές που δέχονται από παρακρατικά σκυλιά, του τύπου «θα σε κάψουμε», «θα σε σκοτώσουμε», «θα την πληρώσουν τα παιδιά σου» κ.τ.λ. Και βέβαια, υπ’ αυτές τις συνθήκες, κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων φοβούνται και κάνουν πίσω!

Γιατί όμως τα κόκκινα σκυλιά του συριζοκαμμενικού παρακράτους έχουν λυσσάξει στην κυριολεξία με την αγωνιστική παρουσία του Κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών στην Ξάνθη; Εξηγεί σχετικά η ιστοσελίδα του Κούλογλου:

«Η Ξάνθη είναι από τις πλέον αφιλόξενες πόλεις για τη Χρυσή Αυγή. Οι αντιφασιστικές οργανώσεις και η κοινωνία έχουν αντιδράσει έντονα για τη δράση ​της ​πολύ πριν τη δολοφονία Φύσσα, με τα πρώτα περιστατικό βίας των νεοναζί, με αποτέλεσμα να ασκείται ιδιαίτερη πίεση εναντίον της δράσης τους​, ιδιαίτερα λόγω και της παρουσίας της μειονότητας​».

Κοινώς, τους το έχει απαιτήσει ο Ερντογάν Πασάς τους – μέσω του τουρκικού προξενείου- και τα σιχαμένα γιουσουφάκια – τσιμπουκογλάνια έσπευσαν να εκτελέσουν την επιθυμία – διαταγή του!

(ΥΓ): Από τα γραφεία της Ξάνθης μπορεί να πετυχαίνουν να μας διώχνουν οι Τσιπροκαμμένοι και τα σκυλιά τους. Την τρίτη έδρα που θα πάρει ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ η Χρυσή Αυγή στην Ξάνθη στις επόμενες εκλογές να δούμε πως θα καταφέρουν να την αποτρέψουν!