ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΗΔΕΣ;

Στην θέση που έχει διατυπώσει τις προηγούμενες ημέρες, ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, επιμένει ο… «πουστοφάγος» βουλευτής των ψεκασμένων, Κώστας Κατσίκης – αν και το κόμμα των ψεκασμένων ψήφισε το σχετικό νομοσχέδιο επί της αρχής.

Όπως εξήγησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, στο κόμμα των ψεκασμένων, δεν νοιώθουν καμία πίεση, ο κάθε βουλευτής είπε, θα ψηφίσει κατά συνείδηση. 

«Δηλώνω ευθαρσώς ότι θα το καταψηφίσω το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου», ανέφερε και προσέθεσε ότι και άλλοι θα είναι εκείνοι που θα το καταψηφίσουν, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Δημητράκη Καμμένο:

«Δεν πιστεύω ότι ούτε ο κύριος Δημήτρης Καμμένος θα το ψηφίσει».

Είναι προφανές, ότι όταν η νουδούλα και το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσαν ότι δε θα ψηφίζουν νομοσχέδια που δεν θα στηρίζονται από το σύνολο της κυβερνητικής πλειοψηφίας (εννοώντας τους συνοδοιπόρους…) έπεσε πανικός στους ψεκασμένους. Αλλά, μην ξεχνάμε, πως ο Ποταμάκιας (ο οποίος φαινομενικά είναι σε δήθεν σφοδρή αντιπαράθεση με τους Καμμένους) δεν ακολούθησε –όπως έκανε όλες τις προηγούμενες φορές- την απόφαση των υπολοίπων του… ευρωπαϊκού τόξου. Ομοίως και ο κλεφτοπασοκαρίας Θεοχαρόπουλος (του κόμματος-φάντασμα ΔΗΜΑΡ), ο οποίος διαχώρισε τη θέση του και δήλωσε ότι θα υπερψηφίζει τα «προοδευτικά» νομοσχέδια, ασχέτως του τι θα κάνουν οι Καμμένοι. Οπότε, έχουμε: 143 ο ΣΥΡΙΖΑ + 6 το Ποτάμι + Θεοχαρόπουλος = 150. Άρα, θα ψάχνουν κάθε φορά έναν ανεξάρτητο, για να συνεχίζουν το ελλαδο-χριστεμπόριο οι ψεκασμένοι και να μην προκύπτει η είδηση: «το τάδε νομοσχέδιο ψηφίστηκε απ’ όλα τα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής»!