ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ! ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΙΜΗΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ… ΝΟΥΔΟΥΛΑ

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουν οι πολιτικάντηδες, μπροστά στην πολιτική τους επιβίωση.

Στη νουδούλα, λοιπόν, προσχώρησε πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, γιατί όπως ανακοίνωσε διαφωνεί μετις πολιτικές επιλογές τους.

Λογικό θα’ λεγε κανείς, αλλά… Δεν είναι όποιος κι όποιος, αλλά ο Χάρης Κάτανας, ο οποίος είχε εκλεγεί βουλευτής των ψεκασμένων τον Ιανουάριο 2015 και λίγους μήνες αργότερα(τον Ιούλιο) κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για το 3ο μνημόνιο, έγινε πρωταγωνιστής μεγάλου επεισοδίου. Πιο συγκεκριμένα, όταν ο τότε αρχηγός του, Πανοκαμμένος, ψήφιζε το Μνημόνιο, πετάχτηκε ο Μπουμπούκος και του φώναξε «στα τέσσερα τώρα». Κι ενώ ο Πανοκαμμένος έκανε πως δεν άκουσε, ο Κάτανας ξηγήθηκε ως… καμμενικότερος του Καμμένου και χίμηξε στον Μπουμπούκο, για να υπερασπιστεί την… τιμή του αρχηγού του. Ωστόσο, παρενέβησαν άλλοι βουλευτές κι έσωσαν τον Μπουμπούκο από τη μανία του… καμμενοφύλακα!

Τώρα, ο τότε… καμμενοφύλακας μετατρέπεται σε… μπουμπουκοφύλακας κι αν ο λαός τον βάλει στη βουλή, δεν αποκλείεται την επόμενη φορά να σπεύσει οργίλος να υπερασπιστεί την… τιμή του Μπουμπούκου, αν του πει καμμιά κουβέντα ο Καμμένος!

Αυτό θα πει πολιτικαντισμός!