ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΜΕ… ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ;

Το παιχνίδι το άρχισε ο συνονόματος πρόεδρος: του ανέθεσε την αποστολή να… διαφωνεί (δηλαδή να παριστάνει ότι διαφωνεί…) σε κάποια ζητήματα στα οποία είναι «ευαίσθητη» η δεξιά βάση των ΑΝΕΛ, για να μη φύγει από το «μαντρί». Όπως για παράδειγμα στην πρόσφατη απόφαση της συγκυβέρνησης να μην παραστεί στο συνέδριο για τα εγκλήματα του κομμουνισμού στην Εσθονία.

Αλλά, κάπου ξέφυγε το πράμα και ο βουλευτής το πήρε… συνήθειο να διαφωνεί… εφ’ όλης της ύλης. Έτσι, ο Δημητράκης Καμμένος έσπασε την κυβερνητική γραμμή της υποβάθμισης της τεράστιας περιβαλλοντικής καταστροφής στον Σαρωνικό κι έκανε λόγο για ολιγωρίες σε όλη τη βαθμίδα της διοίκησης αλλά και για πολιτικές ευθύνες που υπάρχουν.

Με τις «κακές γλώσσες» να λένε πως δεν βρίσκεται πλέον σε διατεταγμένη υπηρεσία από τον συνονόματο πρόεδρο, αλλά έχει αυτονομηθεί και κάνει δικό του παιχνίδι, με τελικό στόχο να επιστρέψει στην νουδούλα, για να εξασφαλίσει το πολιτικό του μέλλον! Καθότι, όπως είναι εμφανές, οι πόρτες της νουδούλας για τον συνονόματο πρόεδρο -και για όσους ψεκασμένους μείνουν μαζί του μέχρι το τέλος- έχουν κλείσει ερμητικά και στο μόνο που ελπίζει πλέον (ο πρόεδρος) είναι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ!

Λέτε να’ χουμε σύντομα… διαρροή; Ή μήπως… διαρροές, γιατί την έχουνε πάρει κι άλλοι χαμπάρι τη δουλειά και… κλωτσάνε!