ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ;

Συνεργασία: Μήπως τελικά οι Χρυσαυγίτες είναι οι μόνοι που σέβονται την φυλετική διαφορετικότητα;

Αναρίθμητες συζητήσεις αναφορικά με το τι πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή, έχουν διεξαχθεί με αφορμή την είσοδο της στην ελληνική Βουλή, καθώς και την δίωξη της. Η Χρυσή Αυγή κατηγορήθηκε για σατανισμό, παγανισμό ή δωδεκαθεϊσμό, ακόμα και για υπέρμετρο Χριστιανισμό. Αυτό όμως που προκάλεσε μεγαλύτερη αίσθηση, είναι οι κατηγορίες ότι είναι εγκληματική και ρατσιστική οργάνωση.

Το κομμάτι που αφορά στα περί «εγκληματικής οργανώσεως» γίνεται φανερό από την απουσία στοιχείων και την τραγελαφική εικόνα των μαρτύρων κατηγορίας στο δικαστήριο, το οποίο έχει στηθεί ειδικά για να εκδικάσει την υπόθεση των υποτιθέμενων «εγκλημάτων» που έχουν διαπραχθεί από την Χρυσή Αυγή. Από εκεί και πέρα απομένει να αποδειχθεί, εάν το κόμμα είναι όντως ή όχι μία ρατσιστική οργάνωση.

Οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης, επισκεπτόμενος την ηλεκτρονική σελίδα της Χρυσής Αυγής ή διαβάζοντας τα σχετικά φυλλάδια έχει την δυνατότητα να μελετήσει σε βάθος το πρόγραμμα και τις θέσεις του κόμματος. Από την ανάγνωση που θα κάνει, θα διαπιστώσει ότι το κόμμα μιλάει για την Ελλάδα και την ιστορία της, τον ελληνικό πολιτισμό και τα διαχρονικά ήθη και έθιμα της πατρίδας μας και σε κανένα μέρος του λόγου της, δεν κηρύσσει την μισαλλοδοξία εναντίον των άλλων λαών.

Το γεγονός της αναφοράς από την πλευρά της Χρυσής Αυγής στις αξίες της πατρίδας και της ελληνικής ιστορίας έχει καταγραφεί -με την βοήθεια και των ΜΜΕ- από την πλευρά των κομμάτων από τη ΝΔ μέχρι το ΚΚ€, ως φασισμός, ρατσισμός, ναζισμός κλπ. με τον πιο υστερικό τρόπο. Με πρόφαση την δικαστική δίωξη του Αρχηγού και των στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι αρχές αποφάσισαν να διακόψουν την χρηματοδότηση προς το κόμμα, με σκοπό να σταματήσει μία καθαρά φιλανθρωπική δραστηριότητα, αυτή της διανομής τροφίμων και όχι μόνο προς τους οικονομικά ασθενέστερους Έλληνες πολίτες, για να μην φανεί στον ελληνικό λαό, ότι η Χρυσή Αυγή στηρίζει και εμπράκτως τον ελληνικό πληθυσμό.

Αν μελετήσει κανείς τα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα από το 1975 μέχρι σήμερα, από τότε δηλαδή που εγκαινιάστηκε η περιβόητη μεταπολίτευση και συγκρίνει τις εξελίξεις σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, θα διαπιστώσει ότι ο απολογισμός για την Ελλάδα είναι εξαιρετικά αρνητικός. Αρνητικός, τόσο στην εξωτερική πολιτική, όσο και στην οικονομία. Επιπλέον, η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια σύρθηκε στο «άρμα του διεθνισμού», χάνοντας την επαφή με τις παραδόσεις και τις ρίζες της. Από την στιγμή που η Χρυσή Αυγή εισήλθε στο ελληνικό κοινοβούλιο τον Μάιο 2012, έκανε μία μικρή «ειρηνική επανάσταση», ανατρέποντας την μέχρι τότε νοοτροπία. Προσπάθησε να απομακρύνει την Ελλάδα από το άρμα του διεθνισμού και εστίασε στα θέματα της κοινωνίας, προσπαθώντας να στηρίξει τον ελληνικό πληθυσμό με διάφορα προγράμματα, μεταξύ αυτών και η διανομή τροφίμων στους οικονομικά ασθενέστερους που αναφέραμε προηγουμένως.

Φυσικό επακόλουθο ήταν η σύσσωμη αντίδραση του πολιτικού κατεστημένου, το οποίο θορυβήθηκε και εκτέθηκε από την εθνική και κοινωνική δράση της Χρυσής Αυγής και από την διαφορετικότητα του λόγου της. Ειδικά, όταν οι δημοσκοπήσεις των λεγόμενων συστημικών εταιριών έδειξαν ότι το κόμμα προσέγγισε το 15% των ψήφων, τότε τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο κατασυκοφάντησης και λασπολόγησης της οργάνωσης που κορυφώθηκε με την φυλάκιση βασικών στελεχών του κόμματος και του ίδιου του Αρχηγού της.

Ειδικά για το θέμα του ρατσισμού, θα πρέπει να επισημανθεί, ότι από την στιγμή που η Χρυσή Αυγή με τον στιβαρό πολιτικό της λόγο, αγωνίζεται με θυσίες για την διαφύλαξη των παραδόσεων του ελληνισμού, αυτομάτως δίνει το ηθικό έρεισμα και το παράδειγμα σε όλους τους άλλους λαούς και τις άλλες χώρες του κόσμου, να αγωνιστούν και οι αυτοί απέναντι στην ανηθικότητα και στον ρατσισμό της παγκοσμιοποίησης, που επιδιώκει να ισοπεδώσει τα πάντα, για να διαφυλάξουν τους πολιτισμούς τους και τα δικά τους ήθη και έθιμα. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunergasia-mhpws-telika-oi-chrusaugites-einai-oi-monoi-pou-sebontai-thn-ful#ixzz4th0CSEvC