ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣ «ΑΝΗΣΥΧΕΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ AFD ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;


Γράφει ο Αντίοχος

Σας ενημερώσαμε χθες για τη λυσσώδη αντίδραση των διεθνών σιωνιστών, στην είσοδο του πατριωτικού κόμματος AfD στην γερμανική βουλή – με τον γνωστό και στα καθ’ ημάς Λόντερ (του σιωνιστικού λόμπι των ΗΠΑ) να ζητά να τεθεί το κόμμα αυτό… εκτός νόμου.

Ε, λοιπόν, έχει πέσει «γραμμή», γιατί ανάλογη με των υπολοίπων ανακοίνωση έβγαλε ακόμα και το εγχώριο ΚΙΣ:

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος συγχαίρει την Άνγκελα Μέρκελ που εξασφαλίζει την τέταρτη συνεχή θητεία της στη γερμανική καγκελαρία.

Ωστόσο, τα συνολικά αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών του Σεπτεμβρίου 2017, με την ισχυρή παρουσία του ακραίου, ξενοφοβικού και αντιευρωπαϊκού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD) στην Ομοσπονδιακή Βουλή της χώρας προκαλούν ανησυχία, τόσο για την ίδια τη Γερμανία, όσο και για όλη την Ευρώπη.

Το ΚΙΣΕ, συμμερίζεται την ανησυχία όλου του δημοκρατικού κόσμου για το γεγονός ότι κατάφερε να μπει στην Βουλή το ακροδεξιό κόμμα «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD) για πρώτη φορά από το 1945 και καλεί την νέα γερμανική κυβέρνηση που θα σχηματιστεί σύντομα να λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν της τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών και να αναζητήσει τα αίτια της ανόδου των ποσοστών του ξενοφοβικού κόμματος.

Παράλληλα, εκφράζουμε την πεποίθησή μας ότι τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής θα διαφυλάξουν τις δημοκρατικές αρχές της Γερμανίας».

Γιατί τραβάνε τέτοιο ζόρι οι σιωνιστές, ενώ τουλάχιστον η AfD είναι ένα κόμμα πολύ μετριοπαθές (μα πάρα πολύ!) και δεν έχει εκφραστεί ποτέ εναντίον τους; Είναι προφανές: όταν κάποιο κόμμα εκφράζει πατριωτικές θέσεις σε κάποια ζητήματα αιχμής για την Νέα Τάξη Πραγμάτων (όπως π.χ. για τους λαθρομετανάστες και την ισλαμοποίηση της Ευρώπης), συνιστά κίνδυνο να χαλάσουν τα σχέδια και πρέπει να ριχτεί στο… πυρ το εξώτερον!