ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ AFD ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ… ΔΙΩΞΕΙΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Τις γνωστές κι από τις εκλογικές επιτυχίες της Χρυσής Αυγής αντιδράσεις των διεθνών σιωνιστών, έχουμε και τώρα με την ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία του Afd.

Την αρχή έκανε το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο, που εξέφρασε την… ανησυχία του για την επίδοση του πατριωτικού κόμματος στις βουλευτικές εκλογές, ενώ κάλεσε τα υπόλοιπα κόμματα της Μπούντεσταγκ να μην σχηματίσουν κυβέρνηση συνασπισμού μαζί του.

«Ελπίζουμε ότι τα κεντρώα κόμματα στη Μπούντεσταγκ θα διασφαλίσουν ώστε το AfD να μην εκπροσωπείται στον επόμενο κυβερνητικό συνασπισμό. Κάποιες από τις απόψεις που έχει εκφράσει στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας εμπεριέχουν ανησυχητικά ποσοστά μισαλλοδοξίας που δεν έχει παρουσιαστεί στη Γερμανία για πολλές δεκαετίες και που φυσικά ανησυχούν πολύ τους Γερμανούς και τους Ευρωπαίους Εβραίους».

Ακολούθησε ο πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Εβραίων της Γερμανίας, Γιόζεφ Σούστερ, ο οποίος αφού συνεχάρη την «πραγματική φίλη του Ισραήλ και του εβραϊκού λαού» Μέρκελ, εξαπέλυσε οχετό κατά του Afd: Ένα κόμμα που ανέχεται στις τάξεις του ιδέες της άκρας δεξιάς και περιφρονεί τις μειονότητες στη χώρα μας εκπροσωπείται όχι μόνο σε σχεδόν όλα τα περιφερειακά κοινοβούλια, αλλά και στη Μπούντεστακ. Για τη Γερμανία αυτή είναι «η μεγαλύτερη δημοκρατική πρόκληση μετά το 1949. Αναμένω από τις δημοκρατικές μας δυνάμεις να αποκαλύψουν το πραγματικό πρόσωπο του AfD και να ξεσκεπάσουν τις κενές και λαϊκιστικές υποσχέσεις του».

Τελευταίος και πιο… φρικαλέος, ήταν ο Ρόναλντ Λόντερ, πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου και μέγας διώκτης της Χρυσής Αυγής, ο οποίος παρήγγειλε διώξεις κατά του Afd: «Είναι φρικτό που το AfD, ένα αισχρό κίνημα αρνητών που θυμάται το χειρότερο παρελθόν της Γερμανίας και θα έπρεπε να έχει τεθεί εκτός νόμου, έχει τώρα να προωθήσει την χυδαία του πλατφόρμα μέσω του κοινοβουλίου».

Συμπέρασμα: εφόσον λυσσάνε τόσο πολύ οι διεθνείς σιωνιστές, ωραία μέρα ξημέρωσε για την Ευρώπη!