ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ (ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ) Η METRON ANALYSIS ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΟΛ!

Μια ακόμα καταγέλαστη «δημοσκόπηση», της εταίρας Metron Analysis, δημοσιεύει σήμερα η φυλλάδα του πρώην ΔΟΛ, τα «Νέα».

Η οποία, όπως κι αυτή που δημοσίευσε το «Βήμα» την περασμένη Δευτέρα, παρουσιάζει ως τρίτο κόμμα το… κλεφτο-ΠΑΣΟΚ! Είναι προφανές, ότι στον πρώην ΔΟΛ και στην MetronAnalysis (αλλά και στην ΚΑΠΑ Research, της οποίας ήταν η «δημοσκόπηση» του Βήματος) προσδοκούν… ανάσταση νεκρών και κάνουν ότι μπορούν για να την επιτύχουν!

Ιδού τα «αποτελέσματα» που δίνει η εταίρα:

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει το 26%, έναντι 16,1% του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην τρίτη θέση υποτίθεται πωςβρίσκεται το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (Δημοκρατική Συμπαράταξη) με 6,2% και (τάχα) ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 5,2%, ΚΚΕ με 5%, Ένωση Κεντρώων με 2,4%, το Ποτάμι με 2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%, η Πλεύση Ελευθερίας με 1,4%, η Λαϊκή Ενότητα με 1,2% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 10%.

Στην εκτίμηση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 36,7% έναντι 22,7% του ΣΥΡΙΖΑ. Στην τρίτη θέση υποτίθεται πως βρίσκεται το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ με 8,8%, στην τέταρτη η Χρυσή Αυγή με 7,3% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 7,1%, η Ένωση Κεντρώων με 3,4%, οι ΑΝΕΛ με 2,8%, όσο και το Ποτάμι.

Ποια είναι τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής; Άνω του 10%, καθώς τα κλεμμένα ποσοστά έχουν προστεθεί σε τουλάχιστον 4 κόμματα, που οποία εμφανίζουν περιέργως υψηλά ποσοστά (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ και Ποτάμι)!

Μάταιος ο κόπος τους!