Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ… ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ! ΑΡΑ, ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!

Όλος ο… καλός ο κόσμος θα μαζευτεί την επόμενη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο ευρωκοινοβούλιο. Βλέπετε, οι συριζαίοι ζητωμνημονιακοί λακέδες της Μέρκελ και του Σόρος διοργανώνουν εκδήλωση για «την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και την άνοδο του φασισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη γενικότερα».

Θα είναι εκεί ως προσκεκλημένοι ομιλητές ο αρχιπασόκος πανεπιστημιακός καθηγητής Αλιβιζάτος, ο αριστεριστής δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής Θανάσης Καμπαγιάννης, ο «Ιός» Δημήτρης Ψαρράς (με την ιδιότητα του συγγραφέα του βιβλίου «Η Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής», το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών) και η δημιουργός ενός προπαγανδιστικού ντοκιμαντέρ κατά της Χρυσής Αυγής, AngeliqueKourounis.

Είναι προφανές ότι το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών βρίσκεται σε μεγάλη άνοδο, γι’ αυτό οι διώκτες του βγάζουν τη λύσσα τους εναντίον του και… εκτός συνόρων. Ξυδάκι για να τους περάσει!

(ΥΓ): Να κανονίσουνε όλοι οι παραπάνω και για μία συνάντηση –εντός ή εκτός συνόρων- την επομένη της τελικής απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Για να πιούνε το καφεδάκι της… παρηγοριάς!