ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ! ΣΤΗΜΕΝΗ ΗΤΑΝ Η «ΚΟΝΤΡΑ» ELDORADO – ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!

Όπως τα λέγαμε – και χωρίς να διεκδικούμε δάφνες… προφητών! Με ανακοίνωσή της, η  καναδική εταιρεία Eldorado Gold επιβεβαίωσε τα γραφόμενά μας, ότι η «κόντρα» της με την συγκυβέρνηση των συριζοκαμμένων ήταν στημένη, προς αμοιβαίο όφελος, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, εφόσον η συγκυβέρνηση της έδωσε τις άδειες που γύρευε! Κι ούτε γάτα – ούτε ζημιά! Σας θυμίζουμε σχετική μας ανάρτηση, προ εβδομάδος περίπου:

ΣΤΗΜΕΝΗ Η «ΚΟΝΤΡΑ» ELDORADO – ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ!

Η πληροφορία υπήρξε εξ’ αρχής από τις «κακές γλώσσες», κι έλεγε πως η «μεγάλη κόντρα» της «Eldorado Gold» με την συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων, ήταν… στημένη, και με την νουδούλα στο κόλπο!

Η σιγή ασυρμάτου (απ’ όλες τις πλευρές!) μετά την «καταιγίδα» των δηλώσεων, των απειλών, των καταγγελιών και των καταρών (από τον φαιδρό Καρανίκα…), επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές!

Γιατί το’ στησαν; Διότι κέρδισαν όλοι! Και η εταιρεία, που πήρε ήδη δύο άδειες από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και περιμένει τώρα τις υπόλοιπες, ενώ  «στρίμωξε» και τους εργαζομένους, να ευχαριστούν που έχουν βρει μια δουλειά και να μη γυρεύουν περισσότερα (δηλαδή, τα δικαιώματά τους!), διότι «δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει». Και την συγκυβέρνηση των αθλίων, που ικανοποίησαν –χωρίς αντίκρισμα!- όλους αυτούς που είχαν ξεσηκώσει τα τελευταία χρόνια, διατηρώντας τους ως εκλογική πελατεία. Και την νουδούλα, η οποία επίσης διατήρησε την εκλογική πελατεία των εργαζομένων στην εταιρεία, ως μια λύση «σιγουριάς» για το μέλλον τους!

Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος…